Client605090
Client605090
21 грудня 2024, 11:08

Велика колекція марок СРСР та інших країн

Велика колекція марок СРСР та інших країн
Добрий день. Дісталася від родича дуже велика стара колекція марок, 1902-1991 роки. Довго лежала і про неї забули. Більше 3000 марок. Основне, 80-90% - СРСР, з перших і до останніх років цієї країни. Інше - старі комуністичного блоку (типу Вьєтнама, Кореї, східноєвропейських) і зовсім трошки України з 1991 року.

Я колекціоную обігові монети України, а на філателії зовсім не знаюся (ну десь на 10% більше людини з вулиці).

Прошу поради. Як краще продати? Фоткати кожну і ставити на продаж? Це забере ну дуже багато часу. Та і не зрозуміло, яку ціну ставити, і як не пропустити те, що може коштувати більше ніж я думав. Чи менше, а я поставлю більшу ціну бо не знаю теми.

Альбоми десь 1950-1975, та і так знаю, що збирав в основному тоді, потім менше. Хоча багато марок (десь так 300 +/-) до 1950 року.

Стан - дуже різний. Основна частина колекції - ідеальні. Попадаються неідеальні. Є і гашені, і негашені.

Повідомлення
5
vkf772444
21.12.2024
Оцінювати кожну марку ніхто не буде - марудна справа. Можна оптимізувати таким чином: певну цінність тут мають марки срср з початку до приблизно 60х років. Ви может виставити їх окремим лотом. Спочатку тут покажете частину марок 30-40 годів, бо там можуть бути реально дорогі речи.  Після цього форумчане підкажуть вам по старту.
Решту срср можна виставляти копійок по 30 за марку другим лотом.  
Марки країн комблока коп по 50 орієнтовно.
Україну краще тут показати, потім окремим лотом.  Тут також можуть бути цінні речі. І попит на українські марки має бути гарним.
Відповіді: 0
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.