Вітаю! В мене особисто є великі сумніви щодо належності цього предмета до пломб. Форма - лише схожа. А борозди по колу з внутрішньої сторони вказують на кришку з-під чогось. До сказаного додам, що зміг прочитати по центру предмета. Написано: A* VAALS* TERRITOIRE* B HOLLANDE* Переклад: Ваалс - территорія Голландії. Ваалс - місто в Голландії на кордоні з Німеччиною.
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
Так металл схоже свинець.
Як на мене дуже велика та деталізована .
може ще які варіанти
Большая средневековая пломба.
В мене особисто є великі сумніви щодо належності цього предмета до пломб. Форма - лише схожа. А борозди по колу з внутрішньої сторони вказують на кришку з-під чогось. До сказаного додам, що зміг прочитати по центру предмета.
Написано:
A* VAALS*
TERRITOIRE*
B HOLLANDE*
Переклад: Ваалс - территорія Голландії.
Ваалс - місто в Голландії на кордоні з Німеччиною.