Анонім
Анонім
8 січня, 02:06

Мисливська рушниця на Обговорення.

Мисливська рушниця на Обговорення.
Доброї ночі, прошу допомоги з визначенням мисливської рушниці, і чи має ціность?

Повідомлення
13
Відповіді: 0
vkf772469
08.01, 12:32
Вітаю.  Для продажу рушниці у вас повинні бути документи та дозвіл на цю зброю.  Стан рушниці - то ще я побачив - викликає багато питань щодо її стану та експлуатації попереднім власником.  У нас була рушниця, яку родич привіз як трофей з рейху, потім багато разів ходив з нею на охоту, так її стан був значно кращим ніж те, що ви показали.  А ключовий момент у оцінці - внутрішний стан стволів, але це ви на фото не покажете.
Анонім
08.01, 12:40АвторВідповідь vkf77
Дякую за увагу, документи, та дозвіл є, внутрішній стан ствола добрий, зараз фото не можу додати, бо не вмісті.
ТОЗ-БМ 16 кал. Не можу знайти продажі на Віоліті
Відповіді: 1
03.03, 00:08
Привіт. А що тут по стану?) Бм-ка, як бм-ка) По цих фото нічого критичного немає. Дерево не рідне. Скажіть, що в стволах? Чи є шат? І фото подушки стволів.
03.03, 14:08
Убита на 85% тозовка, дерева можна сказать нема, те що на фото знять на дрова. Реальна ціна зареестрованої буде близько 1000-1500 гривень. При такому стані металу надіятись що в стволах буде краще не варто.
03.03, 15:18
Ага, на 85)) Ось буде стан заліза, тоді на 85, а поки що на 50. Вона ж оцифровку і експерта пройшла. А ціна її і так, якщо вона не в колекційному стані буде не велика, ну може не 1500, а трохи більша).
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.