Частично по идентификации фляги вопрос начинает проясняться. Фляга была приобретена на ярмарке за границей. Возможно,что она где то и выставлялась, но хотелось бы узнать, будет ли интерес у коллекционеров и (что самое главное) ценовую составляющую. Понимаю, что знатоки скажут о том, что цену покажут торги. Но хотя бы реальный резерв, от которого можно отталкиваться на торгах, хотелось услышать от знающих людей. Все таки вещь не рядовая. С уважением ко всем .
Вітаю! Усі "нерядові" речі мають вищу вартість саме там, звідки її першопочатково продавали. Чи ви думаєте, що після обвалу ринку антикваріату у 2024 році за 11 днів 2025 року ціни піднімуться вдесятеро? І особливо в Україні? Я думаю, що це розуміє будь-яка розсудлива людина. Чи вам необхідно продати цю річ за "копійки"? На даний момент ви не продасте флягу тут навіть за 70% ціни, за яку її купили в Німеччині. Та й у німців ситуація не краща...
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
Усі "нерядові" речі мають вищу вартість саме там, звідки її першопочатково продавали. Чи ви думаєте, що після обвалу ринку антикваріату у 2024 році за 11 днів 2025 року ціни піднімуться вдесятеро? І особливо в Україні? Я думаю, що це розуміє будь-яка розсудлива людина. Чи вам необхідно продати цю річ за "копійки"? На даний момент ви не продасте флягу тут навіть за 70% ціни, за яку її купили в Німеччині. Та й у німців ситуація не краща...