Так сталося,що аверс у вас від другого різновида,а реверс-від першого. Таке буває на мондворі. Але все це лише моя суб'єктивна думка,бо я не знавець і не експерт,а просто дослідник. Тут є експерти,які лише одним поглядом по першому фото оригінальність визначають-тож треба дочекатись їх.
На перший погляд оригінал, проте я б краще подивився на більш якісніші фото спершу бо тут якість не дуже гарна. Зараз нажаль дуже багато дуже якісних копій, треба бути обережним з ними. А с приводу почерка номера, це не доказ, є люди які дуже гарно копіюють почерк, я бачив приклади.
На перший погляд оригінал, проте я б краще подивився на більш якісніші фото спершу бо тут якість не дуже гарна. Зараз нажаль дуже багато дуже якісних копій, треба бути обережним з ними. А с приводу почерка номера, це не доказ, є люди які дуже гарно копіюють почерк, я бачив приклади.
І почерк копіюють,і клеймо,і особливості штампу. )) У вас є більш якісніші фото?Чи мені знайти? Добре-пошукаємо...
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".