RSlay
RSlay
15 січня, 16:01

Добрый день марки Литва Подскажите по периоду и стоимости

Добрый день марки Литва Подскажите по периоду и стоимости
Марки Литва Интересно  больше инфо про период и нынешнюю стоимость Спасибо за информацию 

Повідомлення
3
vkf772480
15.01, 16:31
Вітаю. У вас переважно марки емітовані до Другої світової війни.  Наприклад,  трикутники із серії Діти Литви 1933 року.  Каталожні ціни у середньому на такі марки 0,25 уе.  Трошки дорожче цікава серія з надруком 1940. 21 липня та написом LTSR - входження у склад Московії.  Литва не є популярною темою для українських філателістів, це негативно впливає на ціни та продажі.  І ще один момент - багато дублів, тобто однакових марок.
Відповіді: 0
08.02, 16:24Автор
Дякую 🤝 Підкажить будь ласка де більше можливо ознайомитися з ціню темою (Літва того часу) а також чи є якійсь сенс викладати їх тут 
Дякую
vkf772480
08.02, 18:45Відповідь RSlay
Тут це тема мало популярна. Щоб зануритись у тему, вам треба шукати литовські джерела, тут є проблема мови, щось звісно можна перекласти.  Покажу на своєму прикладі.  У мене головна тематика Камерун.  Збираю марки, бони, листівки.  У Камеруні дві офіційні мови - англійська та французська, також до 1918 року там керували німці, тому чимало старих джерел на німецькій мові.  Перші дві мови у мене на 5, у німецькій слабіше.  Це дозволяє мені читати публікації, отримувати інформацію, також маю контакти з камерунцями-студентами.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.