Alessandro
Alessandro
19 січня, 22:45

БКЗ - визначення

БКЗ - визначення

Доброго дня!
Питання до спеціалістів 
Свого часу в обмін дістався цей орден від гарного знайомого як «нечастий тип». Тема не зовсім моя, але оскільки знав людину більше 10 років то взяв предмет і поклав в шухляду. Тепер захотів продати - у колег виникли сумніви щодо ордену.
Поясніть, будь ласка, що з ним не так - орден взагалі підробка чи з ним щось шаманили?
Наперед вдячний
З повагою

Повідомлення
81
Відповіді: 0
21.01, 00:05Відповідь ГАЙДАМАКЪ
Нормальний орден. Тільки зробіть якісні фото самого ордену з обох сторін-щоби різновид чітко визначити.
Никогда раньше и вот опять...Почему я не удивлён?!
21.01, 14:53Відповідь Maric1111
Никогда раньше и вот опять...Почему я не удивлён?!
Раньше-нікогда,як і зараз. Це ж я знайшов ВСЕ про ці новодєли-а ти після прохання аргументувати  свої вскукарєкі одразу ж злився в унітаз-тому,що невіґлас.))
Відповіді: 1
22.01, 18:33Відповідь asdf197
Ні. Не знущаюсь.Цілком нормальний. Тільки не справжній. Впевнений,що ви би його ніколи самостійно не ідентифікували, а спілкуєтесь бидлячим тоном,бо "розумним"стали щойно,прочитавши тему і побачивши скани цих підробок,які знайшов і розмістив тут саме я)
Відповіді: 2
20.01, 01:53
Найбільш близький до цього варіанту штампу-але треба шукати саме такий різновид-бо в цей період їх випускали на КМД -І штампи коригувались. Не думаю,що це копія-бо його не було би фінансового сенсу робити з вухом завдяки плугу.
20.01, 13:02Відповідь Alessandro
Дуже дякую Вам за роз’яснення, заспокоїли) Мені казали що це перехідний тип між «ластівʼячим хвостом» і звичайним підвісним
Я спочатку теж так подумав, і ,можливо,так це і є-але в мене немає схожого зразка штампу,щоби порівняти.
20.01, 13:40Відповідь Alessandro
Є ще трохи схожий аверс вінтовіка з останніх-але відмінності все одно є.Та чи єдиний був цей штамп? Я не можу чітко визначити ,бо бракує матеріалу-і цілком можливо,що марік правий щодо балтійської продукції,хоча це абсолютно не логічно-і витрати виробництва продажем не компенсуються.
21.01, 14:20Відповідь Alessandro
Доброго часу. Дуже радий, що все з"ясувалось. Але все одно відповіим на Ваше прохання. Наводити аргументи і щось комусь доводити - ніколи цього не робив і робити не буду.  Пишу тільки тоді, коли впевнений у своїй правоті. Ніколи не кидаюсь з боку в бік накшталк" ой не добачив, не до читав, недо...."
21.01, 14:56Відповідь sokol 33
Доброго часу. Дуже радий, що все з"ясувалось. Але все одно відповіим на Ваше прохання. Наводити аргументи і щось комусь доводити - ніколи цього не робив і робити не буду.  Пишу тільки тоді, коли впевнений у своїй правоті. Ніколи не кидаюсь з боку в бік накшталк" ой не добачив, не до читав, недо...."
Так ці ордени-не прибалтика,як ви стверджуєте. Як бути з цим? Чі етадругоє?))
21.01, 15:24Відповідь ГАЙДАМАКЪ
та Ви можете собі фантазувати і доводити що завгодно. Орден від того не стане більш справжнім. Він прибалтика, там, окрім Ваших доводів з " сірою- білою емаллю"є де що ще характерне. Але по великому рахунку яка різниця. Від самого початку, як би то не було комусь огидно, а ле Марік був правий, то фуфло.
Змінено автором 21.01, 15:25
21.01, 17:58Відповідь sokol 33
та Ви можете собі фантазувати і доводити що завгодно. Орден від того не стане більш справжнім. Він прибалтика, там, окрім Ваших доводів з " сірою- білою емаллю"є де що ще характерне. Але по великому рахунку яка різниця. Від самого початку, як би то не було комусь огидно, а ле Марік був правий, то фуфло.
Поконкретніше за "прибалтику" можна? Хто організував,хто виготовляв? Чи ви брат маріка по розуму,якому на цей раз пощастило вгадати-а якоюсь конкретикою воно не володіє,крім почутого від ОБС?
Знак левый,как и номер.
Клеймо не соответствует диапазону.
Должно  горбинкой вверх,или вниз.
Почерк не мондвора, похож и не более.
Хотя как говорил один персонаж,, кому и кобыла невеста "
20.01, 20:37Відповідь Человек дождя
Знак левый,как и номер. Клеймо не соответствует диапазону. Должно  горбинкой вверх,или вниз. Почерк не мондвора, похож и не более. Хотя как говорил один персонаж,, кому и кобыла невеста "
Все набагато простіше. Знайшов я цей штамп... Це не "прібалтіка",але орден ,нажаль,не справжній,хоча й копіювався зі штампу вказаного мною зразка. Характерна відзнака,що миттево визначає цю продукцію-сірий наліт на білій емалі.
20.01, 23:56Відповідь ГАЙДАМАКЪ
Все набагато простіше. Знайшов я цей штамп... Це не "прібалтіка",але орден ,нажаль,не справжній,хоча й копіювався зі штампу вказаного мною зразка. Характерна відзнака,що миттево визначає цю продукцію-сірий наліт на білій емалі.
Упс...Кто бы мог "подумать"...
22.01, 08:35Відповідь Человек дождя
Достав з шухляди лупу та майже аналогічний девайс...зрозуміло,що....А я дивлюсь Гайдамака та Марік один одного...дуже "полюбляють."
21.01, 00:51Відповідь ГАЙДАМАКЪ
Орієнтована.
Приходит мужик к доктору:
- Доктор, я феномен.
- В чем же Ваш феномен, батенька?
- У меня яйца звенят.
- Да Вы , батенька, не феномен, Вы - мудозвон!
21.01, 14:32Відповідь Maric1111
Приходит мужик к доктору: - Доктор, я феномен. - В чем же Ваш феномен, батенька? - У меня яйца звенят. - Да Вы , батенька, не феномен, Вы - мудозвон!
Так це всі й так знають,що ти мудозвон-бо від тебе лише "звон" без жодних аргументів))
22.01, 17:31Відповідь ГАЙДАМАКЪ
Так це всі й так знають,що ти мудозвон-бо від тебе лише "звон" без жодних аргументів))
Зачем "бисер метать"... Не заслужили!
22.01, 18:42Відповідь Maric1111
Зачем "бисер метать"... Не заслужили!
Анекдот: Зайшов впо марік 1111 до лікаря
-Доктор,у мєня манія вєлічія!
-Ну що ж,будемо лікувати.
-Кого?
-Вас,шановний.
-Ви іздєваєтєсь? Разве способна ,жалкая мєдіцина вилєчіть МЕНЯ ???
21.01, 00:55Автор
Maric1111, заспокойтесь, колеги вже докладно та змістовно все розписали, за що я їм вдячний.
На моє прохання Ви не навели аргументів стосовно ордену, тепер в темі недоречно петросяните колегам.
Не потрібно
21.01, 02:28Відповідь Alessandro
Maric1111, заспокойтесь, колеги вже докладно та змістовно все розписали, за що я їм вдячний. На моє прохання Ви не навели аргументів стосовно ордену, тепер в темі недоречно петросяните колегам. Не потрібно
Конечно-конечно...Коллеги розписали и объяснили...Только "некоторых"-болтает-как "г@вно в проруби" и никак "они" не определяться-"умные они или красивые"...Главное-что подделка выявлена! И я этому рад-не меньше Вашего!
21.01, 14:29Відповідь Maric1111
Конечно-конечно...Коллеги розписали и объяснили...Только "некоторых"-болтает-как "г@вно в проруби" и никак "они" не определяться-"умные они или красивые"...Главное-что подделка выявлена! И я этому рад-не меньше Вашего!
Зате ти в абсолютно усіх темах одразу пишеш ПОДДЄЛКА чи ЛІТЬЙО-не заморочуючись доказами,щоби не прогадати,а коли виявляється оригінал-зливаєшся одразу,як лайно в унітаз. Хоча,чому ж "ЯК"  ))
21.01, 14:55Відповідь ГАЙДАМАКЪ
Зате ти в абсолютно усіх темах одразу пишеш ПОДДЄЛКА чи ЛІТЬЙО-не заморочуючись доказами,щоби не прогадати,а коли виявляється оригінал-зливаєшся одразу,як лайно в унітаз. Хоча,чому ж "ЯК"  ))
Это в тех темах где я тебя-"натыкал мордой в ссаные тряпки"???Что делать? Привыкай! Если не можешь себя контролировать!
Відповіді: 23
21.01, 08:50Знавець
Вітаю.
Звісно вже визначились з походженням цього знака, це добре, величезна подяка колегам.
Додам, що коли існував форум, там була тема "ОСТОРОЖНО - ПОДДЕЛКИ !!!" і там я показував подібний знак ще у 2016-му році (сторінка 4): https://forum.violity.com/viewtopic.php?t=657203&start=60
Можна звернути увагу на "окантовку" білої емалі, яка відсутня на оригінальних знаках, особливо у місці між білою емаллю та прапором.
Змінено автором 21.01, 08:51
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.