Анонім
Анонім
23 січня, 14:00

Добрий день шановне товариство, прошу допомогти визначитись з картиною...

Добрий день шановне товариство, прошу допомогти визначитись з картиною...
Прошу допомогти в визначенні автора та вартості картини, розмір картини 70*50 см
Зазделагіть вдячний...

Повідомлення
6
Відповіді: 0
Анонім
23.01, 16:56Автор
Дякую за жарт, але шановний КАПІТАН ZELENY ви мабуть помиляєтесь... Схожа работа є у Алли Горської Художники і називалась вона «Портрет шахтаря В. Кривинця». 1956р. Судячи по написам на звороті я припускаю що це може бути перерисовка сина Алли Горської - Олеся Зарецького, батько якого Віктор Зарецький -  чоловік Алли Горської.  Але я ніде в відкритих джерелах не знайшов, чи взагалі малював Олесь Горський... 
Тому і з вернувся до спільноти, може хтось що знає...
Анонім
23.01, 21:28АвторВідповідь Анонім
Дякую за жарт, але шановний КАПІТАН ZELENY ви мабуть помиляєтесь... Схожа работа є у Алли Горської Художники і називалась вона «Портрет шахтаря В. Кривинця». 1956р. Судячи по написам на звороті я припускаю що це може бути перерисовка сина Алли Горської - Олеся Зарецького, батько якого Віктор Зарецький -  чоловік Алли Горської.  Але я ніде в відкритих джерелах не знайшов, чи взагалі малював Олесь Горський...  Тому і з вернувся до спільноти, може хтось що знає...
Випадково, скопіював…
Відповіді: 1
Відповіді: 2
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.