Roy-85
Roy-85
25 січня, 01:50

Статуетка Хлопчик з котом та собакою, на визначення

Статуетка Хлопчик з котом та собакою, на визначення
Шановні експерти, допоможіть будь ласка визначити дану статуетку.
Аналогів в мережі не знайшов.
Клеймо Баранівка, 50-ті роки.
Дякую.

Повідомлення
9
25.01, 09:06Відповідь Roy-85
Підкажіть, ця форма запозичена десь чи фантазійна? Та власне, яких років. Дякую.
Ну, років яких я не підскажу, десь так 2000+. Форма фантазійна, можливо надихнувся автор так би мовити іншими фігурками . Клеймо підробка. Ціна умовна, художня цінність -викинути в смітник.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
25.01, 09:40
Советую вам статуэтку обязательно выставить на продажу, тут есть такие "коллекционеры", что  подделку купят гораздо охотнее и быстрее, чем оригинальную, настоящую статуэтку любого производителя. Дерзайте, юноша.
25.01, 09:48АвторВідповідь OLiri
Купив я її на подарунок, відносно дорого, в комісійному магазині, за 800 гривень.
Дилема, спробувати повернути чи продати? 
Дякую!
25.01, 09:52Відповідь Roy-85
Купив я її на подарунок, відносно дорого, в комісійному магазині, за 800 гривень. Дилема, спробувати повернути чи продати?  Дякую!
Складна задача. Я б спробувала повернути.
25.01, 13:16Відповідь Roy-85
Спробувати повернути можна, хоча, як я розумію, комісійний це не антикварний. В комісійному логіка проста - хтось здав, вони виставили ціну, хтось прийшов подивився, оцінив для себе і купив (наприклад, Ви). Спробувати самому продати можна,  якщо чесно виставляти, як підробку, малоймовірно, щоб повністю повернули гроші, але частково - можна.
Відповіді: 2
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.