bylin
bylin
4 лютого, 20:19

Мікрометеорити із свердловини.

Мікрометеорити із свердловини.
Всім привіт! замутив свердловину на  воду  на присадибній ділянці, на глибині  10 м - появилася вода,шар піску + глина + гравій, до 13 м-серед піднятих желонкою камінців є і такі ,що мають ознаки метеоритності,мільйони років на поверхню Землі випадають тони космічного пилу,мікрометеортів,метеоритів , з піднятого - відібрав ось такий маленький, на мій погляд -ахондрит ,ну з ознак метеоритності ,то це:- колір,хороша магнітність та сліди здування -по поверхні канавки ,також наявність маленьких частинок заліза по поверхні.   

Повідомлення
11
12.02, 19:14Автор
Всім привіт! любителям геології та метеоритності - відібрав із свердловини ще декілька цікавих  камяних зразків ,що мають в своєму складі залізо та поверхню схожу на метеоритну,зразки по вазі  та обєму -не великі,по 2- 5 грам ,те що захоплює желонка, нижче -під обсадною трубою щось знаходиться -схоже каміння,металеву желонку Д=80мм , добиваю на мотлох,зубці заклепані як молотком,пісок кварцевий з різними добавками камінчиків ,багато вапнякових ,скину декілька на показ.
Відповіді: 0
13.02, 21:44Автор
Скажу відверто- я не знаю ,що це таке,хто знає -буду вдячний за інформацію,на вигляд -це наче б то кварц,але не твердий ,пористий з чорними включеннями і жовтими пластинками,як бачите- на зразку та з боку ,з права вище -окремо пластинки,схоже на пірит.
19.03, 19:38Автор
Привіт! та так ,вже визначився,що до останнього фото ,то це включення піриту в кварцеві,поглиблюю свердловину це все приходить з  під води , пісок з камінцями ,багато чого чіпляється на магніт.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.