Шановні користувачі !
Дайте мені будь-ласка відповідь у чому я неправа.
На днях я виграла торги по лоту. Дуже сподобалася статуетка. На відгуки дуже не звертала уваги, до цього випадку. Але дарма. Пішло листування у чаті. Продавець зразу написав номер карточки,щоби я скинула гроші за лот. Я не погодилася, отримала відповідь :
"предоплата , або особиста зустріс, тільки нп) по лругому зараз ніяк
Client801969 07.02.2025, 07:53"
Зайшла на сторінку Продавця і прозріла прочитавши відгуки. Дала відповідь:
"Але за правилами Віоліті: нак.платежем.Тим часом у вас залишені відгуки про сховані дефекти."
Для цього Продавця відгуки нічого не означають:
"Поперше, ви неуважно чітали мого
описа , подруге відгуки фейк, які
поставили депрессивні ділки деффекти на ножах це дуже суб,єктивна річ. І як що ви викличете модератоа , то ви отримаєти мінуса і у вас вони теж появляться ) вам вирішувати
Client801969 07.02.2025, 08:49"
Далі Продавець сам викликає модератора і робить так, що я відмовляюсь від доставки,яку він прописав в описі " Особиста зустріч в Верхньодніпровськ".
Моя відповідь: "Дійсно, треба вірити відгукам.
Ув. Модератор: В переписці продавець погоджувався відіслати новою поштою де написано " особиста зустріч,тільки нова пошта".
Суперечка пішла у зв'язку передплата лота,за правилами Віоліті " завершувати угоди накладеним платежем", але продавець намагає передплату на карту,ще й погрожує мінусами. Я може би і погодилася, але у продавця три негативних відгуків про скриття дефектів лоту,покупці застерігають "не робіть передплату цьому продавцю !" "Продавец не указывает дефекты продаваемых лотов".
Прошу розібратися у даному випадку. Дякую."
Далі Продавець начав писати свої "розумні" фрази:
- "ще в мене 691 позитивний відгук) і як би не такі як ви і 3 відгука не було би... нажаль попав на ідіотів)
Client801969 07.02.2025, 15:47"
- "готовий відправити лота по предплаті , або особиста зустріч в мене
Client801969 07.02.2025, 17:54"
- "Згіднь правил я пропоную 3 місця зустрічі
1) Дніпровська, 78, Верхньодніпровськ, Дніпропетровська область
2) "суші окамі" Олександра Поля 10 Піцерія
3) АТБ Шевченка 19" .
- "я попав на бабку триндичиху))
Client801969 Вчора, 08:09"
- "таке бува, ок)
Client801969 Вчора, 08:11"
Це ще не все: не дочекавшись рішення модератора, Продавець виставляє лот на продажу.
- "Все зрозуміло, я перевиставив лота, тому що зараз я біля бистрого нету, далі піду і не зможу,..а час .марнуєтся. Дякую, вибачте за головняки з діспутами."
Коли я написала, модератор зняв лот з продажу.
І все-таки я знайшла дефект на статуетки: тріщина на руці. А ще підозра,що це копія,а не оригінал. Запросила фахівця. Ось чому продавець хотів щоб йому скинули гроші на картку.
Рішення модератора ще немає, але я хочу почути ваші висновки. Дякую.
Продавец четко указал в способах доставки товара "личная встреча". В таком случае вы не имеете права требовать наложенный платеж.
Сочувствую Client801969, с такими покупателями не дай боже связаться, все киши с тебя вынут.
Коли хтось купує лот, він автоматично погоджується на умови продавця, що містяться в описі лоту (якщо вони не суперечать Правилам Віоліті).
Якщо покупця не влаштовує особиста зустріч, під час торгів він міг би задати питання в коментарях до лоту, чи можлива доставка Новою поштою. Якщо б продавець там у коментарях погодився, він був би зобов'язаний надіслати лот накладеним платежем, згідно Правил. Але ніяких коментарів до лоту не видно. Таким чином, купивши лот, покупець погодився на особисту зустріч. А ті перемовини щодо можливості інших способів доставки, які йдуть у чаті після покупки лоту, вже не накладають на продавця таких обов'язків, як інформація в коментарях під час торгів. У даному випадку продавець має право взагалі відмовитись висилати лот поштою, бо така доставка не була передбачена умовами угоди.
Висновок: треба уважно читати не тільки відгуки, а й всі умови, що містяться в описі лоту.
Така моя думка...
P.S. Все це незважаючи на те, що продавець тут явно нечесна людина, судячі з відгуків.
Ви самі чітко їдете на червоний негативний відгук за невикуп лоту.
Ви переплутала може з аліком де нові речі продають?
По порядку :
-у продавця 7 відгуків, які свідчать що треба багато у нього питати "до ставки" і розуміти ризики
-самостійно вивчити предмет по наявним фото, додати тему на обговорене в спільноті, подивитися закордоні форуми
-написано в описі "без сколів" та "по фото" , тріщина ні до чого, дуже часто це просто вже сліди часу, не завжди зразу помітні
-"особиста зустріч", якщо не хочете, то вже як домовитися з продавцем, в пріоритеті не правила вже, а його особистий вибір . Не згодні, йдіть на зустріч.
Есть хоть малейшее сомнения, мимо всегда нужно проходить лота любого и не себе, ни людям не взрывать мозг. Оффлайн покупки никто нигде не отменял если что в соответствующих местах.
Покупатель, пдчеркиваю ПОКУПАТЕЛЬ, отказал продавцу в возврате товара, а начал требовать 50% компенсации.
Как вы думаете, правильно ли это, что нельзя вернуть товар, и избежать негативного отзыва? Или только должна быть исключительно материальная компенсация для владнання конфлікту с процентами придуманными Покупателем?
Напишите ответ в комиентариях к моему вопросу плиз.
Sweta64, у вас отрицательный отзыв за невыкуп лота и красный рейтинг как покупателя. Продавец должен был посмотреть на него и тоже сказать, что милая, у вас отрицательный отзыв за невыкуп, вы ненадежный покупатель - только предоплата. Если, как вы сами написали в заголовке своей темы, мол отзывам надо верить. Надо, по отзывам вы не только ненадежный, а еще и скандальный покупатель.
Уже не первый раз продавцы/покупатели создают подобные темы, чтобы отомстить/насолить своим контрагентам (последняя была про серебро). За такие темы должен быть еще один минус к рейтингу от администрации для такого писателя.