Повідомлення
4
09.02, 16:54
Добрий день, Андрію! (У нас в Спільноті культурні люди вітаються...)
Це сучасний амулет на релігійну тему. Доречі, цікава ідея поєднання зображень  православної та католицької течій християнства.
09.02, 17:16АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Добрий день, Андрію! (У нас в Спільноті культурні люди вітаються...) Це сучасний амулет на релігійну тему. Доречі, цікава ідея поєднання зображень  православної та католицької течій християнства.
Доброго дня ) я вибачаюся !
Підкажіть як я більше можу дізнатися про амулет ?
09.02, 17:33Відповідь AndresonST
Абсолютних аналогій з таким видом амулета я не зустрічав. Корона в середхрестті - явище не розповсюджене. Схоже бачив у філіппінських хрестиках. Одним словом - це приватне виробництво місцевого призначення. Кожен майстер робить так, як йому підказує уява Біблейських образів.
09.02, 18:27АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Абсолютних аналогій з таким видом амулета я не зустрічав. Корона в середхрестті - явище не розповсюджене. Схоже бачив у філіппінських хрестиках. Одним словом - це приватне виробництво місцевого призначення. Кожен майстер робить так, як йому підказує уява Біблейських образів.
Дякую !
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.