Bengann
Bengann
16 травня, 21:37

Біблія 1904

Біблія 1904
Доброго вечора,знайомий планує продати дану біблію,дуже хотілось би дізнатись приблизну ціну книги і чи варта вона взагалі хоть чогось,фото мало,завтра будуть ще(продавець не дома зараз),заздалегідь дякую.

Повідомлення
6
Відповіді: 0
18.05, 19:00
Вітаю!
Біблія та Євангеліє - це два різні Писання. У вашого товариша Євангеліє. Можливо задам дурне питання: товариш вже все прочитав в Євангеліє і хоче продати, бо книга нудна?
На рахунок вартості... Ціна знань цього Твору НАБАГАТО ВИЩА мідяків чи срібляків, які за неї запропонують.
19.05, 07:04Автор
Вітаю вас  Капітан Зелений,вибачте якщо щось написав не правильно,я в церковних темах взагалі 0,стосовно товариша я не думаю що він її читав взагалі,я взагалі не знаю де він її взяв,а стосовно ціни то ця книга трохи коштує?
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.