Dimus
Dimus
18 лютого, 11:15

нагородна стрічка за Правец

нагородна стрічка за Правец
Доброго дня.
трапилась нагородна стрічка л-г Сємьоновского полка " За Правец 10 и 11 Ноября 1877г" , вага відчувається, тріщин та втрат нема, не чищена мита лише водою
Чи варто реставрувати перед продажем чи ні бо відзнака недешева, чи варто вкладатись для збільшення вартості лота? 

Повідомлення
42
Відповіді: 0
18.02, 12:39
Особисто в мене, до таких речей руки чухаються. Я б пробував рівняти, але це великий ризик і вирішувати тільки Вам. Якщо будете рівняти, то йдіть поступово від одного краю до іншого з нагріванням місць перегінів.
18.02, 14:02
Правець потрібно правити-іронія долі...)) Я знаю,як це зробити-та писати тут не стану. Хоча би тому,що ви не дотримаєтесь якоїсь дрібнички-і запартачите раритет. Тому-раджу вам продавати,як є -і ні в якому разі не експериментувати,якщо "рука не набита".
18.02, 15:04Відповідь Dimus
Що вам каламбурним вважається? Що я не пишу.як це зробити,щоби ви її не запороли-і мене не звинуватили? І порадив не ризикувати? Та-воля ваша-можете її хоч під трамвай покласти.
Відповіді: 2
Відповіді: 1
18.02, 14:43Відповідь ГАЙДАМАКЪ
Я знаю более простые способы чтоб доказать самому себе что я феномен
А лента эта очень хорошо дополнит ваш образ, правда только в том случае если будет сломана :))
18.02, 14:31Автор
Дякую всім за відповіді. В мене теж руки чухаються виправити, але тут матеріал не мідь, а чи томпак чи мельхіор бо стрічка товста ,тож сам не візьмуся бо такі метали не рівняв, мідь то інше.
Змінено автором 18.02, 14:33
18.02, 14:51Автор
Колеги, пропоную обійтися без образ. Кожен висловив свою власну думку, я зрозумів що Visto4 припустив матеріал мідь і з власного досвіду написав про те що мідну можна вирівняти доволі легко
18.02, 16:35
Добрий день , латунь гнути на холодну потрібно  , грієте потім охолоджуєте в воді з холодильника і поступово вирівнюєте  , є  відео в ютубі .  Але якщо не працювали з металом то віддайте на реставрацію .  Якщо продавати так  , думаю що втратите в ціні .  Це моя особиста думка , вирішувати тут вам .
19.02, 00:27Відповідь ГАЙДАМАКЪ
Оо, та то файно напевно соловиною звучыть слово "пиздец", напевно якось поиншому, а як же, то файнюне слово напевно
19.02, 10:28Відповідь ГАЙДАМАКЪ
А еще превратили  вполне интересный исторический форум на площадку для выступления псевдопатриотов, которым кроме принадлежности в украинской нации и гордится-то нечем..)
Змінено автором 19.02, 10:29
19.02, 00:26
Видалено автором
19.02, 19:03
Вирівняти самому краще. Не потрібно ідеально, аби до грані злому. Видно буде у процесі. Не за один раз рівняти, помалу.
Ціна буде дорожче 
За таку криву, чи зламану, однакову ціну дадуть.
Я рівняв орли - кокарди руками і без нагріву.
Змінено автором 19.02, 19:07
28.02, 21:06
Так як ви написали " Особиста зустріч Кременчук" - мінімальні шанси реалізувати. В такому випадку немає значення чи ви вирівнюєте стрічку
Змінено автором 28.02, 21:07
01.03, 10:24АвторВідповідь Олег 71
Так як ви написали " Особиста зустріч Кременчук" - мінімальні шанси реалізувати. В такому випадку немає значення чи ви вирівнюєте стрічку
для потенційних покупців є варіанти, а "особиста зустріч" для того аби убезпечити себе від нікому непотрібних дебатів та вимірювань рейтингів.
Змінено автором 01.03, 10:30
01.03, 13:50
Доброго часу. Якщо я все вірно побачив на фоо, то вирівняти її вже ніхто не зможе, там є тріщини. Можливо помиляюсь, але напершому фото бачу що найменше дві. Вирівняти можна, але треба паяти.. А там як карта ляже...
01.03, 14:27АвторВідповідь sokol 33
Доброго часу. Якщо я все вірно побачив на фоо, то вирівняти її вже ніхто не зможе, там є тріщини. Можливо помиляюсь, але напершому фото бачу що найменше дві. Вирівняти можна, але треба паяти.. А там як карта ляже...
погано бачите, - тріщін нема! паяти не треба
02.03, 09:00АвторВідповідь sokol 33
Я не проти. але що толі назгині?
друже, прошу якось позначити на фото місце яке викликало сумніви, я додам тоді нове фото або підкажу на яке з існуючих звернути увагу.
З найкращими...
02.03, 10:18
Вітання шановні, не буду клеїти розумника та фахівця , але якщо нагріти над газовою комфоркою добре а потім опустити у холодну воду то метал стане м"якше та дасть змогу все вирівняти без зайвих зусилль, тільки якщо не має тріщин , звісно ж )) можна взяти подібного роду полосу з латуні та потренуватися ) або , як писали вище , віддати тому хто собаку з"їв на цьому, знову ж якщо не має тріщин на згибах, прошу не пинати сильно мене за комент, усім мирного неба)
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.