Повідомлення
10
Відповіді: 0
23.02, 23:26
Авторе, шановні пани sokol 33 , та пан Qwatro - по доброму жартують - ви ж знаєте, що той чугунний, здоровенний, важелезний предмет на вашому фото - то рєдчайший, рарітєтний каналізаційний люк з римських лазень, або з батискафа Кусто.
 Котіть його на аукціон - але дешево не продавайте - бо то є справжнє ,,яйце Фаберже", для справжніх, суворих поціновувачів крутих люків...
Змінено автором 23.02, 23:28
24.02, 03:27
Гаразд - харе гнать дурманца...
 Звичайно, шановні пан Sokol 33 i пан Qwatro - вам все вірно ідентифікували. А я умисно ніс відверту єресь, намагаючись в такій жартівливій формі натякнути вам на те, що вірна ідентифікація предмета - це справа відповідальна і обоюдозалежна. Чим більше автор докладе зусиль, до вірного оформлення теми - тим більше ймовірність, що предмет буде вірно ідентифікований.
Тут як кажуть: ,,рука руку миє..."
    Тому, прохання на майбутнє - оформлюючи тему, не забувайте привітавшись і описавши суть питання, вказувати розміри предмета, матеріал, вагу і інші особливості. Ну і звичайно - надавайте якісні фото з розмірами ( з вагою, по потребі), з усіх боків і ракурсів.
 Потримати і роздивитись предмет обговорення в руках - може лише автор теми. Ми ж маєм уявлення про предмет, лише по наданих фото. Тому, будьте так ласкаві - проявіть повагу до людей, яких ви просите допомогти вам і дайте їм якомога більше шансів на те, щоб вони мали можливість вам допомогти. Повага річ примхлива - або вона обоюдовідсутня, або обоюдоприсутня. Але вона точно не працює однобоко.
 Для людини адекватної - все це зрозуміло і ясно ,,як божий день"...
  Тож, хай і вам, моє прохання буде ясним і зрозумілим. 
А мені, в майбутньому, в якійсь із ваших послідуючих тем - не буде більше потреби умисно ,,нести єресь".
      Цікаво - я от тут ,,вежливым лосём" нащебетав цілу поему - а от чи розуміє автор, про що я тут розпинався...?🤔😄
Змінено автором 24.02, 03:29
24.02, 12:53Відповідь Vladgotnow
Доброго дня, дякую. Тільки зайшов на даний форум, тепер буду краще орієнтуватися як воно працює
Авторе - дякую за адекватну реакцію - з вас може викарбуватись гарний член спільноти...
       Є автори тем, витончену натуру яких ображають вітання. Є автори, гідність яких принижують прямі прохання надати додаткові фото, чи інформацію про предмет. Є автори, які просто вважають, що ,,і так сойдёт..." Є просто випадкові торопиги, що паралельно сюди залетіли, пролітаючі мимо в синю далечінь (їм просто не до пошуку правил оформлення тем - для них взагалі ніяких правил не існує, вони самі собі є носіями правил і часу в них нема на суєту суєт...).
    Але ми все це бачили тут в різних іпостасях -
 і наш сталевий нерв всим цим не розхитать. 
Тому ми можем з витримкою ,,вежливого лося" -
 (щоб раптом душу автора не травмувать),
спокійно й ввічливо його про дещо попрохать...
Змінено автором 24.02, 13:02
Відповіді: 1
Відповіді: 2
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.