NDEKC
NDEKC
27 лютого, 21:04

Определение предмета

Определение предмета
Добрый день всему обществу, помогите определить предмет, могу предположить что возможно запанка, Сейчас не раскручивается, пока не чистил. Может кто знает что это и какой период, заранее благодарю за полезную информацию 

Повідомлення
27
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Відповіді: 10
04.03, 15:43Автор
В мене після прочитаного стало відомо, що власник швейцарець M. Piguet , слово з першими 2 літерами КК, так і не вдалось нічного подібного знайти, друга частина вказує, що він підданий 7641, а далі тільки перша літера К та можливо остання Т, можливо все ж таки в когось буде більше інформації по данному предмету,
04.03, 16:38
DEPOSE може мати значення не лише як підданий, а й як "належить". Тобто щось (хтось), на чому була ця бірка-кліпса належить такому-то власнику або організації....
05.03, 05:59АвторВідповідь Bob12
Німеччина, Земля Бранденбург, якщо це бірка корови, то поясни мені таку велику кількість написів з внутрішньої сторони, у корови на бірках номер (зазвичай один) тут їх декілька,  чому на бірці вказано ім'я ініціал та прізвище власника , швейцарська корова під Берліном???
'
05.03, 06:03АвторВідповідь Bob12
З задоволенням прийняв би цю версію дійсно дуже схожа на радянську бірку,  але дані власника, на бірці корови це занадто для корови
Bob125327
05.03, 09:01Відповідь NDEKC
Не бачу проблем з наДписами при їхній нім. педантичності...особливо для елітних швейцарських биків, придбаних для поліпшення генофонду ))
05.03, 10:19АвторВідповідь Bob12
я там знаходив бірки, все було стандартні алюмінієві, не можу стверджувати лише можу поділитись своїми сумнівами,, а як насправді на мою думку невідомо, в любому випадку дякую усім за допомогу
Відповіді: 2
Відповіді: 2
04.03, 17:08Автор
І ще одне запитання з'явилось, якщо це гудзики, наприклад, чому стільки інфи про власника, та вона не розборна  та двостороння , шукав з приводу швейцарських військових, вони приймали участь у деяких війнах, можливо так можно знайти, але з малюнками, думаю буде проблема
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.