Pavlo30
Pavlo30
4 березня, 21:52

Кокарда на оцінку

Кокарда на оцінку

Доброго вечора,попалась мені така кокарда,хотів би знати скільки може вартувати у такому стані,повністю ціла знайдена у пісочному лісі гарний стан,всі кріплення цілі ще навіть видно позолоту

Повідомлення
3
05.03, 00:05АвторВідповідь laert
для ориентира, хотя можно сразу подороже выставить и посмотреть на спрос https://violity.com/ru/112979744-kokarda-na-shako-avstro-ugorcshina-1
Дякую за відповідь,але наскільки я розумію в мене кокарда на пікхельм бо є верхнє кріплення на короні орла
laert3925
05.03, 08:22Відповідь Pavlo30
Дякую за відповідь,але наскільки я розумію в мене кокарда на пікхельм бо є верхнє кріплення на короні орла
не принципиально, я дал ссылку с приличной ценой как на нынешние времена. Сегодня на Райберте был продан герб без
креплений за 1250 грн. три года висел при старте 1200.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.