Kopartel
Kopartel
6 березня, 16:57

Не оригінал.

Не оригінал.
Добрий день, шановні!
Сьогодні закінчили обговорювати таку тему. Знак для определения и оценки
Я звичайно дуже вибачаюся, але я хотів би довести свою думку стосовно справжності клейма на цьому знаку. Чому я зробив цю тему? Бо в тій темі ТС мені не надав такої можливості заблокувавши мене. Отже навіть після надання ТС нових світлин під прямим кутом і при денному світлі, моя думка не змінилася. Клейма ліві, бо не відповідають справжності як горизонтальні, так і вертикальні ознаки справжності, я графічно показав це на фото червоними лініями. Ще хочу додати, що пятої клепки на знаку немає, ГАЙДАМАКЪ правильно зауважив, це кострубате клеймо посвідчення, на фото при збільшенні та розвороті вертикально все добре видно. У пробірному управлінні не могли допустити набивки клейма посвідчення на клеймо з пробою, це нонсенс. Таке можливо лише з іменниками.
Шановний,  hata65, без образ. З повагою.

Повідомлення
27
06.03, 17:10
Вітаю! Я у автора тієї теми заблокований і не мав змоги написати. Клеймо-фальшиве, знак-фуфло. Ось клеймо завідомо оригінального знаку саме Віленського училища. Нехай порівнюють...
06.03, 17:13АвторВідповідь YuliyaI
Вітаю! Я у автора тієї теми заблокований і не мав змоги написати. Клеймо-фальшиве, знак-фуфло. Ось клеймо завідомо оригінального знаку саме Віленського училища. Нехай порівнюють...
Вітаю YuliyaI! Дяку за вашу правильну думку. З повагою.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
06.03, 17:20Автор
Ще ГАЙДАМАКЪ, здивовано мене запитував, коли я також сказав, що клеймо на фото яке надав шановний stakler, також ліве, хоча воно з Самлера. Я не мав змоги там відповісти, то відповідаю тут. Так і то клеймо ліве.
07.03, 09:58
Добрый день.Время летит и уже не помнят,как этот и еще пара -тройка других в конце 90-х на Дарнице продавались.Изготавливали то ли в Чернигове,то ли в Черкассах Просили 40 дол. С уважением
07.03, 10:07
Кому ще не зрозуміло!? Я навіть не сумнівався, бо давно маю певні спостереження стосовно цього продавця😉
Як кажуть "ворон ворону око не виклює "
ПС
Нахіба тоді розділ з обговоренням зробіть лише продаж як олх і нехай лохі купують на власний розсуд
13.03, 15:57АвторВідповідь TerraRist
Кому ще не зрозуміло!? Я навіть не сумнівався, бо давно маю певні спостереження стосовно цього продавця😉 Як кажуть "ворон ворону око не виклює " ПС Нахіба тоді розділ з обговоренням зробіть лише продаж як олх і нехай лохі купують на власний розсуд
Все ж таки знак перенесли в копії.
07.03, 14:34Автор
Пробірне клеймо на знаку "Знак об окончании МСХИ" фальшиве, ознаки оригінальності відсутні. Взагалі то не голова жінки, а голова чоловіка який має ніс "картошкой" , вуса та накачану шию як у бика. Клеймо це дуже важлива ознака справжності.
07.03, 18:53Відповідь Kopartel
Правельно!И я эти вопросы подымал! Интересовался-где "девушка"?,где кокошник?,где коса?,почему цифры не имеют чётких очертаний и ровных поверхностей???
07.03, 19:43АвторВідповідь Maric1111
Правельно!И я эти вопросы подымал! Интересовался-где "девушка"?,где кокошник?,где коса?,почему цифры не имеют чётких очертаний и ровных поверхностей???
Думаю, что по клеймам не хватает знаний и на это похоже, поэтому больше уделяют внимание сличению штампов и т.д. т.п.
07.03, 20:53Відповідь Kopartel
Пробірне клеймо на знаку "Знак об окончании МСХИ" фальшиве, ознаки оригінальності відсутні. Взагалі то не голова жінки, а голова чоловіка який має ніс "картошкой" , вуса та накачану шию як у бика. Клеймо це дуже важлива ознака справжності.
Це клеймо є в довіднику срібла 84 проби як фальшиве. Обведено зеленою лінією
Відповіді: 3
Musat3973
08.03, 01:47Відповідь TerraRist
Так і в темі знавці писали про те що знак фуфло/підробка/фальшивка
Тому що Вадим в свою будощность ,<в начале славных дел> ще тільки починав вчитися ремеслу фармазонщика 
Первый блин всегда комом ))
😎
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.