Продав внук, а збирав дід його, там на альбом глянь і все зрозуміло. Я прийшов з тим альбомом, де збираються фелателісти, вони обісрались,. Хтось все життя збирає, а хтось удачно купить. Є ще Китай, блок балерина
Неможливо не оцінити ,,глибокоінтелектуальну майстерність словесного макраме" автора теми... Прочитавши назву: ,,Дережабильстроениє" - я не вникаючи в глибину-глибин логіки автора, вирішив що то він так з помилками написав слово ,,дирижаблестроение" (слово, пов'язане з будівництвом дирижаблів). Але ж цікавість не давала спокою, тому я вирішив спробувати розгадати ,,хитромудрий ребус" автора. І таки розгадав - що саме автор ,,зашифрував" у назві теми! Все геніально просто - в назві теми, автор поєднав два слова в одне: ,,дережабиль" і ,,строение". Якщо ,,дережабиль" було помітно одразу - то ,,строение" вдалось розгледіти лише при збільшенні картинки...))) Ай, да автор - ай, да ,,шалун"...)))
Ще уважніше роздивився картинку - і таки КАПІТАН ZELENY не помилявся - є там на марці і той що ,,жаб дере"... Мабуть автор хотів назвати тему так: ,,Дере жаб - иль строение". Та видно клавіша ,,пробіл" на клавіатурі не спрацювала - і назва злилася в одне слово. Ай, да автор! Ай, да глазастий - це ж треба було розгледіти все те лиходійство, зображене на марці...))) Прям не марка - а суцільна ,,гойда" сороміцька...)))
Розгледівши персонажів, на яких автор акцентував увагу, стало цікаво - а чим зайняті решта героїв, зображених на цьому шедевральному полотні??? І як виявляється - там повний треш ... Наймасштабніша постать (такий собі ,,Гулівер") - нічого кращого не вигадав, як зламати ручку молота, щоб зобразити стилізовану цифру ,,4".
Тим часом (доки ,,Гулівер" мордує молот) - два підприємливі бандюгани, заповзято і цілеспрямовано, тягнуть на металобазу вкрадену на підприємстві трубу.
Праворуч від від ,,Гулівера" - взагалі цікавий персонаж: дивним є зображення нижньої частини тулуба - на ньому одягнена балетна пачка (і схоже ,,трусішки" одягти він забув), і при цьому прикиді, в руці ,,балерун" тримає гвинтівку.
Правіше від ,,балеруна" можемо спостерігати лайливу жіночку, яка лає ,,Гулівера" за зламану ручку молота і при цьому показує йому нецензурного жеста, у вигляді середнього пальця (як би кажучи: ,,ось тобі - а не новий молот!!!")
Правіше від лайливої женщіни, дрифтує на тракторі професійний кілер - бо лише професіонал може в процесі дрифта, стріляти з пістолета в лайливу женщіну.
Правіше від лайливої женщіни, дрифтує на тракторі професійний кілер - бо лише професіонал може в процесі дрифта, стріляти з пістолета в лайливу женщіну.
І до речі - ,,спец гашение" зображено саме тут (спец ,,гасить" ціль в екстремальних умовах...)))
Якби автор теми не акцентував увагу на окремих персонажах - я б уявлення не мав, які епічні події зображено на цій марці. Наскільки ж ризиковий ,,парєнь" був художник, який зобразив всю цю вакханалію на радянській марці...)))
Якби автор теми не акцентував увагу на окремих персонажах - я б уявлення не мав, які епічні події зображено на цій марці.
Наскільки ж ризиковий ,,парєнь" був художник, який зобразив всю цю вакханалію на радянській марці...)))
Доречі - всю ту вакханалію, власноруч зображену на марці, художник далекоглядно і дуже влучно назвав одним єдиним словом: ,,Гойда" (просто в спішці пропустив літеру ,,й"). І мабуть, це найкращий наглядний приклад, який дає чітке уявлення про значення цього мерзенного слова...
Шкода, що автор "анонім". Від щирого серця хочу подякувати за веселу тему. Думаю, не один десяток людей пореготали на вихідні )) А саму марку варто перевірити на просвіт та впевнитися на наявність водяних знаків. Якщо є - то оригінал. І трохи вартує у фінансовому плані.
Мои поздравления Капитану, Яго, Минелабову и прочим. Администрация опустила вас всех по полному. Печально, да. Но... А вдруг вы все таки поймёте, что такое Виолити?
Дякую за привітання. Здивуєтесь, але від мене було лише словосполучення "дере жаб" та слово "збоченець". Без натяків на грубість на чиюсь адресу, без матюччя. Тому, вважаю, з висновком ви поспішили, бо не бачили, що там було написане. Про Яго та Мінелабова не можу нічого сказати, бо не встиг прочитати до блокування коментарів. Та й не важливо. Тема вийшла кумедною. Дякую усім, хто приймав участь. Особисто вам - гарного настрою на вихідний!
Я даже поважаю усіх тих, хто допомагає користувачам у Спільноті. В даному випадку я намагався відобразити своє ставлення до того, що адміністрація видалила коментарі поважних користувачів через те, що вони, начебто, порушують правила. Це не моє ставлення до Вас, та до інших користувачів, а намагання в котрий раз довести, що дії адміністрації дуже часто неадекватні. З повагою до Вас та інших користувачів.
Дякую за підтримку. На їх дії (от чесно і відверто) навіть не звертаю вже уваги. Там немає ніякої "адміністрації". Анархія - мати порядку. Головне - аукціон за "їхніми" Правилами. Все інше - давно без належної модерації. Якщо є час, ми з вами вже самі якось втручуємося в спірні теми. Але, всі ж люди і мають якісь свої справи.
Вітаю! Дуже весело, але хотілось би все ж дізнатись у автора теми, що він має на увазі під словами "Сцепка з трьох сторін марок" та "спец гашеніє" і яке у нього взагалі питання щодо цієї марки?
На фото марка без перфорації, вона значно дорожче ніж зубкована. Але її треба порівнювати зі справжньою зубкованою - чи не обрізані зубці. Можливо автор під словами "сцепка з трьох сторін" мав на увазі що у марки з трьох сторін великі поля, а під словами "спец гашеніє" мав на увазі т.зв. "завєрку" на зворотній стороні.
Вітаю!
Дуже весело, але хотілось би все ж дізнатись у автора теми, що він має на увазі під словами "Сцепка з трьох сторін марок" та "спец гашеніє" і яке у нього взагалі питання щодо цієї марки?
Коротко, 25 р. тому купили, що зелений альбом, де зображенні марки ще за царя. І це приємно було з тобою поговорити Там є нашо подивитись, але саме ціне вона бо в каталозі ціни на неї не було. Є ще Китай Мовзедуна, блок балерина
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Прочитавши назву: ,,Дережабильстроениє" - я не вникаючи в глибину-глибин логіки автора, вирішив що то він так з помилками написав слово ,,дирижаблестроение" (слово, пов'язане з будівництвом дирижаблів).
Але ж цікавість не давала спокою, тому я вирішив спробувати розгадати ,,хитромудрий ребус" автора.
І таки розгадав - що саме автор ,,зашифрував" у назві теми!
Все геніально просто - в назві теми, автор поєднав два слова в одне: ,,дережабиль" і ,,строение".
Якщо ,,дережабиль" було помітно одразу - то ,,строение" вдалось розгледіти лише при збільшенні картинки...)))
Ай, да автор - ай, да ,,шалун"...)))
Залишається розгледіти ще "спец гашеніє" ))
Мабуть автор хотів назвати тему так: ,,Дере жаб - иль строение".
Та видно клавіша ,,пробіл" на клавіатурі не спрацювала - і назва злилася в одне слово.
Ай, да автор!
Ай, да глазастий - це ж треба було розгледіти все те лиходійство, зображене на марці...)))
Прям не марка - а суцільна ,,гойда" сороміцька...)))
І як виявляється - там повний треш ...
Наймасштабніша постать (такий собі ,,Гулівер") - нічого кращого не вигадав, як зламати ручку молота, щоб зобразити стилізовану цифру ,,4".
Наскільки ж ризиковий ,,парєнь" був художник, який зобразив всю цю вакханалію на радянській марці...)))
І мабуть, це найкращий наглядний приклад, який дає чітке уявлення про значення цього мерзенного слова...
Я лише приблизив і збільшив зображення...)))
Він - ОСЬ ТУТ )))))))
Отмечая прилет дирижабля, не надо пугать рабочих — ANUMIS
А саму марку варто перевірити на просвіт та впевнитися на наявність водяних знаків. Якщо є - то оригінал. І трохи вартує у фінансовому плані.
Администрация опустила вас всех по полному.
Печально, да.
Но... А вдруг вы все таки поймёте, что такое Виолити?
Особисто вам - гарного настрою на вихідний!
В даному випадку я намагався відобразити своє ставлення до того, що адміністрація видалила коментарі поважних користувачів через те, що вони, начебто, порушують правила.
Це не моє ставлення до Вас, та до інших користувачів, а намагання в котрий раз довести, що дії адміністрації дуже часто неадекватні.
З повагою до Вас та інших користувачів.
Дуже весело, але хотілось би все ж дізнатись у автора теми, що він має на увазі під словами "Сцепка з трьох сторін марок" та "спец гашеніє" і яке у нього взагалі питання щодо цієї марки?
Можливо автор під словами "сцепка з трьох сторін" мав на увазі що у марки з трьох сторін великі поля, а під словами "спец гашеніє" мав на увазі т.зв. "завєрку" на зворотній стороні.
А краще, окремою темою. Будь ласка!