Повідомлення
51
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Анонім
17.03, 15:18АвторВідповідь Docadept
Це потужно!
Продав внук, а збирав дід його, там на альбом глянь і все зрозуміло. Я прийшов з тим альбомом, де збираються фелателісти, вони обісрались,. Хтось все життя збирає, а хтось удачно купить. Є ще Китай, блок балерина
09.03, 01:01
Неможливо не оцінити ,,глибокоінтелектуальну майстерність словесного макраме" автора теми...
 Прочитавши назву: ,,Дережабильстроениє" - я не вникаючи в глибину-глибин логіки автора, вирішив що то він так з помилками написав слово ,,дирижаблестроение" (слово, пов'язане з будівництвом дирижаблів).
 Але ж цікавість не давала спокою, тому я вирішив спробувати розгадати ,,хитромудрий ребус" автора.
   І таки розгадав - що саме автор ,,зашифрував" у назві теми!
Все геніально просто - в назві теми, автор поєднав два слова в одне: ,,дережабиль" і ,,строение".
Якщо ,,дережабиль" було помітно одразу - то ,,строение" вдалось розгледіти лише при збільшенні картинки...)))
 Ай, да автор - ай, да ,,шалун"...)))
09.03, 03:07
Ще уважніше роздивився картинку - і таки КАПІТАН ZELENY не помилявся - є там на марці і той що ,,жаб дере"...
   Мабуть автор хотів назвати тему так: ,,Дере жаб - иль строение".
Та видно клавіша ,,пробіл" на клавіатурі не спрацювала - і назва злилася в одне слово.
  Ай, да автор! 
Ай, да глазастий - це ж треба було розгледіти все те лиходійство, зображене на марці...)))
Прям не марка - а суцільна ,,гойда" сороміцька...)))
09.03, 04:31
Видалено автором
Змінено автором 09.03, 04:33
09.03, 12:29
Розгледівши персонажів, на яких автор акцентував увагу, стало цікаво - а чим зайняті решта героїв, зображених на цьому шедевральному полотні???
   І як виявляється - там повний треш ...
Наймасштабніша постать (такий собі ,,Гулівер") - нічого кращого не вигадав, як зламати ручку молота, щоб зобразити стилізовану цифру ,,4".
09.03, 12:30
Тим часом (доки ,,Гулівер" мордує молот) - два підприємливі бандюгани, заповзято і цілеспрямовано, тягнуть на металобазу вкрадену на підприємстві трубу.
09.03, 12:31
Праворуч від від ,,Гулівера" - взагалі цікавий персонаж: дивним є зображення нижньої частини тулуба - на ньому одягнена балетна пачка (і схоже ,,трусішки" одягти він забув), і при цьому прикиді, в руці ,,балерун" тримає гвинтівку.
09.03, 12:32
Правіше від ,,балеруна" можемо спостерігати лайливу жіночку, яка лає ,,Гулівера" за зламану ручку молота і при цьому показує йому нецензурного жеста, у вигляді середнього пальця (як би кажучи: ,,ось тобі - а не новий молот!!!")
09.03, 12:33
Правіше від лайливої женщіни, дрифтує на тракторі професійний кілер - бо лише професіонал може в процесі дрифта, стріляти з пістолета в лайливу женщіну.
09.03, 12:40Відповідь КОТок
Правіше від лайливої женщіни, дрифтує на тракторі професійний кілер - бо лише професіонал може в процесі дрифта, стріляти з пістолета в лайливу женщіну.
І до речі - ,,спец гашение" зображено саме тут (спец ,,гасить" ціль в екстремальних умовах...)))
09.03, 12:34
Якби автор теми не акцентував увагу на окремих персонажах - я б уявлення не мав, які епічні події зображено на цій марці.
 Наскільки ж ризиковий ,,парєнь" був художник, який зобразив всю цю вакханалію на радянській марці...)))
11.03, 11:58Відповідь КОТок
Якби автор теми не акцентував увагу на окремих персонажах - я б уявлення не мав, які епічні події зображено на цій марці.  Наскільки ж ризиковий ,,парєнь" був художник, який зобразив всю цю вакханалію на радянській марці...)))
Доречі - всю ту вакханалію, власноруч зображену на марці, художник далекоглядно і дуже влучно назвав одним єдиним словом: ,,Гойда" (просто в спішці пропустив літеру ,,й").
  І мабуть, це найкращий наглядний приклад, який дає чітке уявлення про значення цього мерзенного слова...
Відповіді: 2
09.03, 14:34
Шкода, що автор "анонім". Від щирого серця хочу подякувати за веселу тему. Думаю, не один десяток людей пореготали на вихідні ))
А саму марку варто перевірити на просвіт та впевнитися на наявність водяних знаків. Якщо є - то оригінал. І трохи вартує у фінансовому плані.
09.03, 16:04
Мои поздравления Капитану, Яго, Минелабову и прочим.
Администрация опустила вас всех по полному.
Печально, да.
Но... А вдруг вы все таки поймёте, что такое Виолити?
09.03, 16:11Відповідь for_sale
Дякую за привітання. Здивуєтесь, але від мене було лише словосполучення "дере жаб" та слово "збоченець". Без натяків на грубість на чиюсь адресу, без матюччя. Тому, вважаю, з висновком ви поспішили, бо не бачили, що там було написане. Про Яго та Мінелабова не можу нічого сказати, бо не встиг прочитати до блокування коментарів. Та й не важливо. Тема вийшла кумедною. Дякую усім, хто приймав участь.
Особисто вам - гарного настрою на вихідний!
Змінено автором 09.03, 16:12
09.03, 16:20Відповідь КАПІТАН ZELENY
Я даже поважаю усіх тих, хто допомагає користувачам у Спільноті.
В даному випадку я намагався відобразити своє ставлення до того, що адміністрація видалила коментарі поважних користувачів через те, що вони, начебто, порушують правила.
Це не моє ставлення до Вас, та до інших користувачів, а намагання в котрий раз довести, що дії адміністрації дуже часто неадекватні.
З повагою до Вас та інших користувачів.
Змінено автором 09.03, 16:21
09.03, 16:26Відповідь for_sale
Дякую за підтримку. На їх дії (от чесно і відверто) навіть не звертаю вже уваги. Там немає ніякої  "адміністрації". Анархія - мати порядку. Головне - аукціон за "їхніми" Правилами. Все інше - давно без належної модерації. Якщо є час, ми з вами вже самі якось втручуємося в спірні теми. Але, всі ж люди і мають якісь свої справи.
10.03, 01:17Знавець
Вітаю!
Дуже весело, але хотілось би все ж дізнатись у автора теми, що він має на увазі під словами "Сцепка з трьох сторін марок" та "спец гашеніє" і яке у нього взагалі питання щодо цієї марки?
10.03, 12:51ЗнавецьВідповідь Docadept
На фото марка без перфорації, вона значно дорожче ніж зубкована. Але її треба порівнювати зі справжньою зубкованою - чи не обрізані зубці.
Можливо автор під словами "сцепка з трьох сторін" мав на увазі що у марки з трьох сторін великі поля, а під словами "спец гашеніє" мав на увазі т.зв. "завєрку" на зворотній стороні.
Анонім
17.03, 15:33АвторВідповідь andres555
Вітаю! Дуже весело, але хотілось би все ж дізнатись у автора теми, що він має на увазі під словами "Сцепка з трьох сторін марок" та "спец гашеніє" і яке у нього взагалі питання щодо цієї марки?
Коротко, 25 р. тому купили, що зелений альбом, де зображенні марки ще за царя. І це приємно було з тобою поговорити Там є нашо подивитись, але саме ціне вона бо в каталозі ціни на неї не було. Є ще Китай Мовзедуна, блок балерина
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.