Сцепка з трьох сторін марок, ще має спец гашеніє
Надіслати звернення на тему
Дережабильстроениє
Дережабильстроениє
Повідомити про коментар
Ваше звернення надіслано
Ви вже надсилали звернення
Видалити повідомлення від ?
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
ПовторитиПеревірка з'єднання...
З'єднання відновлено!
Прочитавши назву: ,,Дережабильстроениє" - я не вникаючи в глибину-глибин логіки автора, вирішив що то він так з помилками написав слово ,,дирижаблестроение" (слово, пов'язане з будівництвом дирижаблів).
Але ж цікавість не давала спокою, тому я вирішив спробувати розгадати ,,хитромудрий ребус" автора.
І таки розгадав - що саме автор ,,зашифрував" у назві теми!
Все геніально просто - в назві теми, автор поєднав два слова в одне: ,,дережабиль" і ,,строение".
Якщо ,,дережабиль" було помітно одразу - то ,,строение" вдалось розгледіти лише при збільшенні картинки...)))
Ай, да автор - ай, да ,,шалун"...)))
Залишається розгледіти ще "спец гашеніє" ))
Мабуть автор хотів назвати тему так: ,,Дере жаб - иль строение".
Та видно клавіша ,,пробіл" на клавіатурі не спрацювала - і назва злилася в одне слово.
Ай, да автор!
Ай, да глазастий - це ж треба було розгледіти все те лиходійство, зображене на марці...)))
Прям не марка - а суцільна ,,гойда" сороміцька...)))
І як виявляється - там повний треш ...
Наймасштабніша постать (такий собі ,,Гулівер") - нічого кращого не вигадав, як зламати ручку молота, щоб зобразити стилізовану цифру ,,4".
Наскільки ж ризиковий ,,парєнь" був художник, який зобразив всю цю вакханалію на радянській марці...)))
І мабуть, це найкращий наглядний приклад, який дає чітке уявлення про значення цього мерзенного слова...
Я лише приблизив і збільшив зображення...)))
Він - ОСЬ ТУТ )))))))
Отмечая прилет дирижабля, не надо пугать рабочих — ANUMIS
А саму марку варто перевірити на просвіт та впевнитися на наявність водяних знаків. Якщо є - то оригінал. І трохи вартує у фінансовому плані.
Администрация опустила вас всех по полному.
Печально, да.
Но... А вдруг вы все таки поймёте, что такое Виолити?
Особисто вам - гарного настрою на вихідний!
В даному випадку я намагався відобразити своє ставлення до того, що адміністрація видалила коментарі поважних користувачів через те, що вони, начебто, порушують правила.
Це не моє ставлення до Вас, та до інших користувачів, а намагання в котрий раз довести, що дії адміністрації дуже часто неадекватні.
З повагою до Вас та інших користувачів.
Дуже весело, але хотілось би все ж дізнатись у автора теми, що він має на увазі під словами "Сцепка з трьох сторін марок" та "спец гашеніє" і яке у нього взагалі питання щодо цієї марки?
Можливо автор під словами "сцепка з трьох сторін" мав на увазі що у марки з трьох сторін великі поля, а під словами "спец гашеніє" мав на увазі т.зв. "завєрку" на зворотній стороні.
А краще, окремою темою. Будь ласка!