Dgoker_
Dgoker_
10 березня, 20:15

Ребята доброго времени суток, подскажите по данным жетонам

Ребята доброго времени суток, подскажите по данным жетонам
Дорогие ценители подскажите пожалуйста по данным жетонам стоят ли они, какие года, расшифровка букв. Благодарю всех за ответи. З уважениям:) 

Повідомлення
4
laert3945
10.03, 21:11
Запомните, ребят здесь нет и не бывает! Не детсад поди....

первый - 5-я батарея 43-й артиллерийской бригады РИА
второй -
3-я батарея 3-й гренадерской артиллерийской бригады РИА.
после 1902 г и до 1917 гг.
старт 500 грн., а там цена вырастет по спросу.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
vkf772468
10.03, 21:16
Вітаю. Стоять.  Можна пошукати проходи. Пригадую, не так давно тут обговорювали подібний жетон.  Є на форумі спеціалісти з теми.  Я просто цікавлюсь. Тому можу сказати тільки те, що бачу.  Це схожі жетоні, вони давали право військослужбувцю вийти за межі частини.  Увольнітельні.  Обидва жетони приписані до артилерійских бригад.  Номери бригад є на жетонах.  Перший жетон - 5 та батарея, другий - 3 батарея. Час перед першою світовою війною.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.