etish411
etish411
11 березня, 19:17

Монета, срібна, дуже маленька.

Монета, срібна, дуже маленька.
Доброї ночі Шановні експерти. Форумчани. Допоможіть будь ласка у визначенні та оцінці даної монети Матеріал срібло. Дуже маленька. Здається татари ? Невпевнений. Завчасно Дякую. З повагою..

Повідомлення
14
Відповіді: 0
Відповіді: 1
106V142
14.03, 11:04
Доброго здоров'я. Далеко не експерт, але наважусь висловити думку, що це османське акче, вірогідно, Мехмеда IV, а у Вас вийшли з ладу ваги.
14.03, 12:25АвторВідповідь 106V
Дякую за допомогу. На рахунок вагів, можливо я наклацав щось. Але монета як на мене дуже маленька і тонка. Якщо важити на вагах в граммах, нічого не показує.
14.03, 13:48АвторВідповідь 106V
Добра Вам. Так і є переважив 0,1 грама. Поруч знайшов ще одну але мідна,більша.можливо підкажете щось по ній. Одного періода.? З повагою...
106V142
14.03, 16:21
Друга монета, схоже, з неякісного срібла. Виглядає як вгратий пізній ординський дирхем, але, з огляду на свій невеликий досвід, наполягати на цьому не можу. Стосовно вартості, то, беручи до уваги стан, небагато. Якось так..
18.03, 11:35Знавець
Вверху действительно обрезанное османское акче 17-го века, султан уже неопределим.
Внизу, возможно, бешлик Крымского ханства третьей четверти 18-го века.
Цена между "ничего" и "сколько дадут".
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.