ладик
ладик
15 березня, 12:32

Гербарій, репродукції??

Гербарій, репродукції??
Мирного неба!
Попав такий " гербарій". Зацікавило, що на багатьох є підписи художників.
Чи цікаво комусь такі малюнки?

Повідомлення
3
vkf772480
15.03, 15:52
Вітаю. Інтерес можливий.  У мене є книга з Німеччини, називається на німецькій мові "Вивчаємо рослини".  Там гарні малюнки,  ваші схожі. Наскільки я зміг побачити на ваших фото, написи на латині та німецькій мові. Малювати таке непросто, художники спеціалізуються, бо тут потрібна наукова точність у відображенні рослин.  Тільки треба гарно назвати, не гербарій. Наприклад,  набор  малюнків дикорослих рослин Європи від німецьких художників. Ваші потенційні покупці - викладачі школ, також люди, які цікавляться природою. Знаю таких.
Відповіді: 0
vkf772480
16.03, 15:05Відповідь ладик
Вони, скоріше за все, художники-ілюстратори,  мало відомі широкому загалу.  Їх знайти можна у спеціалізованих виданнях Німеччини, а це складний процес для пошуку.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.