Kopartel
Kopartel
18 березня, 10:38

Знак та пробірне клеймо?

Знак та пробірне клеймо?

Добрий день, шановна Спільнота!
Зараз на аукціоні продається знак МСХИЗнак об окончании МСХИ , цей знак вже не раз обговорювався, як і інші знаки які мають пробірні клейма. В цих обговорюваннях я помітив, що при обговорюванні не приділяється належним чином увага пробірним клеймам. Деякі знаючі люди зауважують про не справжність клейм, але це ігнорується і знаки з фальшивими пробірними клеймами визнаються оригіналами та виставляються на продаж. У звязку з цим у мене виникло питання, знак та пробірне клеймо, це речі які стосуються одне одного чи клеймо це не важлива ознака оригінальності знака і не слід на це звертати увагу?
Ось посилання на обговорювання.
Додаю фото клейма знака МСХИ, на мою думку з ознаками підробки - фальшивки.
На клеймі зображена голова чоловіка вправо 84, ніс "картошкой", шия як у бика, як ви вважаєте, це правильне пробірне клеймо чи фальшиве.
З повагою.

Повідомлення
42
18.03, 12:05
Этот знак я купил у продавца из Житомира по блицу за 8 тысяч по мутным фото. Думал выгодно купил. Однако, когда получил знак на Новой почте наложкой, понял, что это фуфло. Поэтому знак уехал обратно.
Відповіді: 0
18.03, 15:45АвторВідповідь Профи
Этот знак я купил у продавца из Житомира по блицу за 8 тысяч по мутным фото. Думал выгодно купил. Однако, когда получил знак на Новой почте наложкой, понял, что это фуфло. Поэтому знак уехал обратно.
Вітаю, шановний Профи. Дякую вам, що поділилися своїм особистим опитом, що до цього знаку. Скажіть будь ласка, як ви вважаєте, чому цей знак після обговорень ще не закрили як підробку? Я в свою чергу відправляв скаргу на лот, також зі скаргою відправив фото з графічними ознаками фальшивого пробірного клейма, але отримав у відповідь тільки подяку за звернення. Знак і далі продається як оригінал, це вже дуже не порядна ситуація. Можливо Адміністрація вже закриє цей знак як підробку.
18.03, 15:55Відповідь Kopartel
А что это за графические обозначения? Где и как должны проходить линии ? Таких мужловатых дамочек на клеймах полно, нормальное клеймо
Змінено автором 18.03, 15:59
Відповіді: 1
18.03, 20:34Відповідь Профи
Класна історія знаку. Потім продався десь на барахолці чи ОЛХ по низу ринку тис. за 30. А тепер продавець хоче реальних грошей, ринкової вартості та, на жаль, йому доводять, що знак не оригінальний. Він, можливо, і сам все прекрасно розуміє та продовжує гнути свою лінію, бо іншого виходу не має, потяг пішов. Це чудовий приклад того, що халявний сир тільки в мишовці і то вже для другої мишки. Ситуація не приємна, але через таке проходили багато ентузіастів, дуже багато. В світі антикваріату 50% - підробки. Це потрібно пам'ятати постійно.
П.С. Знак, також, вважаю якісною підробкою.
19.03, 19:59АвторВідповідь YuliyaI
Класна історія знаку. Потім продався десь на барахолці чи ОЛХ по низу ринку тис. за 30. А тепер продавець хоче реальних грошей, ринкової вартості та, на жаль, йому доводять, що знак не оригінальний. Він, можливо, і сам все прекрасно розуміє та продовжує гнути свою лінію, бо іншого виходу не має, потяг пішов. Це чудовий приклад того, що халявний сир тільки в мишовці і то вже для другої мишки. Ситуація не приємна, але через таке проходили багато ентузіастів, дуже багато. В світі антикваріату 50% - підробки. Це потрібно пам'ятати постійно. П.С. Знак, також, вважаю якісною підробкою.
Правильно ви говорите, шановний Yuliyal. Він продуманий і точно знає, що його знак підробка. Подивіться як він у своїх повторних темах заблокував усіх, хто міг вказати на підробку і дозволив говорити тим, кого хотів слухати, особливо свого лідера ГАЙДАМАК'у. Так він легалізує своє барахло.
Відповіді: 3
18.03, 14:09Відповідь nnog
Бывают такие головы, смотрите
Не требя сюди тягти сміття з різних помийних сайтів де профани шукають у фуфлі оригінали, краще вивчати на літературі. Які бувають "голови" я бачив, а оригінальних небагато.
18.03, 16:49АвторВідповідь nnog
Наверное у вас что-то личное с продавцом ?)
Не то, чтобы личное, хотя не скрою когдато некоторые трения у нас были, но правда превыше всего. Я ведь не оригинал фуфлю, а стараюсь настоящее фуфло назвать фуфлом, а это большая разница. Этот продавец не первый раз фуфло обликает в оригинал и продает, он со стажем. 
Вот вам ссылочка на обучающее виде, там всё доходчиво объясняют, что и как должно быть и что это за признаки подлинности.

?si=WL8n0Cbt4wGXWFMx
18.03, 16:58
Видалено автором
18.03, 17:12АвторВідповідь nnog
Видео это хорошо, а клеймо  проходит как подлинное, примеры выше. Спорится не люблю, занимайтесь.
Что-то я не совсем понял вас, какое клеймо и где проходит как подлинное и какое отношение оно имеет к этому знаку?
18.03, 17:50Відповідь Kopartel
В данном случае вижу вы преследуете инную цель, ни с кем не спорюсь, клеймо считаю подлинным.
Змінено автором 18.03, 17:55
18.03, 18:47АвторВідповідь nnog
В данном случае вижу вы преследуете инную цель, ни с кем не спорюсь, клеймо считаю подлинным.
Вот смотрите, вы считаете это клеймо подлинным, линии провели, а все равно горизонтальные линии проходят не в положенных местах. Лишь бы как, а не вашему. Верхняя линия должна проходить от вершины дельты, через глаз женщины и верх ножки цифры четыре, нижняя линия должна проходить от нижней части дельты, через КОНЧИК носа (но не под носом) и через большую гасту цифры четыре.
18.03, 19:06АвторВідповідь nnog
Вы ФАКТЫ смотрите, а не "личное". Тут личного у каждого второго, кто больше парочки лет на Виолити. Против Фактов не попрешь, если на них не закрывать глаза.
Змінено автором 18.03, 19:06
Відповіді: 2
18.03, 19:23Відповідь nnog
Видео это хорошо, а клеймо  проходит как подлинное, примеры выше. Спорится не люблю, занимайтесь.
Вкотре повторюю, не тягніть лайно з помийних сайтів! Якщо щось десь "взяли" - давайте лінки на сайт і теми, щоб там можна було почитати ВСЕ !!! Погана манера - закидати тему з фуфловим предметом купою різних світлин (фуфла і оригиналів), створивши такий собі "вінігрет", і потім легалізувати фуфло на підставі того, що клеймо фуфла схоже на якесь там невідомого виробу, за вуха притягнутого до "оригіналу" бо десь на помийному сайті думки розділилися.
18.03, 21:01АвторВідповідь nnog
Вот позанимался. И как вам?
Відповіді: 3
18.03, 17:43
Забейте в поиск дословно Знак за окончание Московского Сельскохозяйственного Института. Серебро. В проданных найдете ссылку на этот знак.
18.03, 17:59
Ну как может быть левое клеймо на подлинном знаке и наоборот? Бывают настоящие знаки без клейм вообще, в том числе и в золоте. Вопрос как-то странно поставлен.
18.03, 18:29АвторВідповідь Профи
Ну как может быть левое клеймо на подлинном знаке и наоборот? Бывают настоящие знаки без клейм вообще, в том числе и в золоте. Вопрос как-то странно поставлен.
Вопрос я задал в таком стиле специально, то есть так как есть на самом деле. Знак считается и продается как оригинал, а клеймо левое и всем пофиг на это, ну кроме вас конечно, да ещё кому. Складывается такое впечатление, что клеймо это ничего не значит, главное Знаток сказал, что знак настоящий.
18.03, 18:36
Предмет может быть либо подлинным, либо фальшивым. Критериев, кроме клейм, предостаточно. Кому нравится, может купить. На барахолке перепродаст.
20.03, 22:09АвторВідповідь nnog
Ну вот, а знак ещё какой хороший оказался и клеймо что надо. Друзья, вы чего, человек человеку волк, заканчивайте !
Да, клеймо "голова Сталина", что надо оказалось.
21.03, 08:50Автор
Там у сусідній,новій темі дві ЧИРЛІДЕРШІ, кепкують одне з одним, мовляв як "Одні тупо лохонулись і кусають лікті, а інші надпотужно обісрались, причому вже колективно, ось і все... ! " Власник хвалиться своїми світлинами: "З усього розділу тільки у мене і ще кількох продавців якісні і детальні знімки в достатній кількості в той час як у більшості лотів клейм майже не видно, то в чому ж справа ? А тупенький кореш каже: " Воно нє знаєт,що там фото збільшуються))"
Ага ж, вагомі аргументи. Ті світлини хоч збільшу, хоч не збільшуй, а всеодно виходить "голова Сталіна". Ось збільшив фото клейма для відсталих. Да крепкі там специ.   Срібний знак вуз МСХИ
21.03, 08:54Автор
Подивимось тепер оновленні світлини, почищенного клейма, з нової теми. Як був ніс картошкою, так і залишився, зявилася коса з кокошніком, ознаки справжносі також ВІДСУТНІ. Це ФУФЛО, без варіантів!
21.03, 09:01Автор
Один з чирлідерів думок ГАЙДАМАКЪ, все сміється з накреслених червоних ліній. Добре, давайте так би мовити побачимо "воочію",як він сам порівнює та визначає справжність клейм. Насправді дуже Прикольно, зразу видно - спец від народження!
21.03, 12:18Автор
Цей пост спеціально для ГАЙДАМАКА, ви мені абсолютно байдужі, ти і твій кореш германсерій, а ненавиджу я ФУФЛО, незважаючи на особистості. Так що малюй і далі кружечки. Ви обидва легалізатори ФУФЛА!
22.03, 13:32Автор
Добрий день, Шановні. Хочу продовжити тему додаванням скрінів по обговоренню даного знака на форумах SAMMLER та Фалеристика. Це так би мовити друга сторона "медалі", яку власник не висвітлив, а надав в своїй темі лише схвальні відгуки. Налице йде навмисна підтасовка та формування позитивної думки про знак МСХИ.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.