Привіт! точно такий же і по діаметру і по довжині ,років 45 назад лежав в мене в вагончику на будівництві насосної станції,куди подівся не памятаю,тоді мамонтів відкопували в котловані під насосну-зуби і передні і задні,кістки,бивні Д=200мм але розсипалися а от такий "мамонтьонок" мені попався то цілий ,точно такий аж дивно,мабуть хтось із моїх бувших знайомих будівельників продає.
Питання стоїть-чому вимерли мамонти я впевнений на 100%,що це була катастрофа -можливо локальна,але такої кількість загинувших тварин не могла бути яким то випадком,враження складалося що їх засипало землею,поряд були рослини -кущами, також як би засипані,потім на повітрі все розпадалося і залишалися пятна темні на піску,це все на глибині 20-25 м нижче рівня води.
Я завжди і все оцінюю адекватно,вам не сподобалося,що "хтось з моїх знайомих продає?",та не приймайте ви так все буквально,нехай це буде жарт,пройшло багато років,якби це було насправді я б з радістю пригадав буремні роки,той бивень був спільною знахідкою і лежав довго непотрібним.
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".