tretyakovsa
tretyakovsa
20 березня, 10:36

Солід Костянтина І, Монетний двір Нікомедія

Солід Костянтина І, Монетний двір Нікомедія
Доброго ранку шановні! 
Буду вам щиро вдячний за вашу думку стосовно цієї монети.
Щиро Вам вдячний.
З повагою.

Повідомлення
10
Відповіді: 0
20.03, 15:58Автор
Доброго дня !
Додаю фото та хочу  звернути Вашу увагу на дефект -  сліди від тріщини   в штампі,  на аверсі даної монети  між 21 та 22 годинами.
Також додаю посилання на лот одноштемпельної монети яка була на аукціоні в минулому році.
За досить  довгий час, коли монета  знаходиться в коллекції,  показував деяким экспертам , людям які так сказати "в темі" по античних монетах.
Майже однозначна думка , що дана монета була вибита штемпельною парою ,  штемпель  аверсу  якої, був більш  зужитий та делікатно тріснутий.
Також одноштемпельна монета з подібним або трохи гіршим ( менш чіткішим ) малюнком аверсу, була продана на аукціоні   Roma Numizmatic в 2010-х роках, але я чомусь ЇЇ зараз не знайшов, хоча зустрічав раніше...?
Спробую ввечері пошукати більш уважно.
З часу придбання монети, жодного втручання , а чи патинування не було.
Дякую Вам за увагу до лоту!
З повагою до всіх.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.