Доброго дня ! Додаю фото та хочу звернути Вашу увагу на дефект - сліди від тріщини в штампі, на аверсі даної монети між 21 та 22 годинами. Також додаю посилання на лот одноштемпельної монети яка була на аукціоні в минулому році. За досить довгий час, коли монета знаходиться в коллекції, показував деяким экспертам , людям які так сказати "в темі" по античних монетах. Майже однозначна думка , що дана монета була вибита штемпельною парою , штемпель аверсу якої, був більш зужитий та делікатно тріснутий. Також одноштемпельна монета з подібним або трохи гіршим ( менш чіткішим ) малюнком аверсу, була продана на аукціоні Roma Numizmatic в 2010-х роках, але я чомусь ЇЇ зараз не знайшов, хоча зустрічав раніше...? Спробую ввечері пошукати більш уважно. З часу придбання монети, жодного втручання , а чи патинування не було. Дякую Вам за увагу до лоту! З повагою до всіх.
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Немає підключення до Інтернету. Перевірте з'єднання та натисніть "Повторити".
Додаю фото та хочу звернути Вашу увагу на дефект - сліди від тріщини в штампі, на аверсі даної монети між 21 та 22 годинами.
Також додаю посилання на лот одноштемпельної монети яка була на аукціоні в минулому році.
За досить довгий час, коли монета знаходиться в коллекції, показував деяким экспертам , людям які так сказати "в темі" по античних монетах.
Майже однозначна думка , що дана монета була вибита штемпельною парою , штемпель аверсу якої, був більш зужитий та делікатно тріснутий.
Також одноштемпельна монета з подібним або трохи гіршим ( менш чіткішим ) малюнком аверсу, була продана на аукціоні Roma Numizmatic в 2010-х роках, але я чомусь ЇЇ зараз не знайшов, хоча зустрічав раніше...?
Спробую ввечері пошукати більш уважно.
З часу придбання монети, жодного втручання , а чи патинування не було.
Дякую Вам за увагу до лоту!
З повагою до всіх.