КОТок
КОТок
22 березня, 22:43

Допоможіть прочитати текст на печаті

Допоможіть прочитати текст на печаті
Вітаю.
Шановні знавці, та поціновувачі даної тематики - допоможіть, будь ласка, прочитати текст на печаті.
 Нажаль, фото є лише ці.
Буду дуже вдячний за допомогу.

Повідомлення
7
26.03, 13:32АвторВідповідь numismat999
Підходиш до мусульманського священника і він тобі точно прочитає..
Дякую за пораду.
Та все ж маю надію, що не лише мусульманський священник є носієм тієї мови. Можливо і тут, у спільноті, трапиться людина, яка володіє мовою...
Відповіді: 0
Відповіді: 1
26.03, 14:10Автор
Нажаль, не знаю який з текстів має вірну орієнтацію, а який віддзеркалену - тому додам обидва. Можливо це полегшить прочитання тексту:
26.03, 14:20АвторВідповідь monetosina
Звернітся в розділ монет сходу, опишіть ситуацію і думаю Вам там швидше допоможуть
Дякую вам за мудру пораду.
Зараз спробую.
05.07, 23:04
Вітаю. Думаю, що це печатка для листів поважної релігійної особи. Що до перекладу буде десь так:
"Написав проповідник
Абу аль-Макарім, син Насіра.
Нехай буде Аллах задоволений ним"
06.07, 10:09АвторВідповідь paulito
Вітаю. Думаю, що це печатка для листів поважної релігійної особи. Що до перекладу буде десь так: "Написав проповідник Абу аль-Макарім, син Насіра. Нехай буде Аллах задоволений ним"
Доброго дня, шановний paulito.
Дуже вдячний вам за допомогу.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.