Повідомлення
16
Відповіді: 0
Musat3972
06.04, 02:25
Перстень на XVII ст., посполиті . Ніби присутні ініціали власника - фото ракурса не вдалі для точного визначення.
Ну що , вдягнули перстня  ? ))
06.04, 18:18АвторВідповідь Musat
Перстень на XVII ст., посполиті . Ніби присутні ініціали власника - фото ракурса не вдалі для точного визначення. Ну що , вдягнули перстня  ? ))
Дякую! А на відбитку не можна розгледіти? Мені особисто здалося що там є цифри 1, 6 і 3. Вдягати навіть і не думав. А навіщо?
Musat3972
07.04, 00:04Відповідь sneghok97
Дякую! А на відбитку не можна розгледіти? Мені особисто здалося що там є цифри 1, 6 і 3. Вдягати навіть і не думав. А навіщо?
Щоб зламати - класика ! )
Зробіть фото щитка при денному світлі
07.04, 00:25АвторВідповідь Musat
Щоб зламати - класика ! ) Зробіть фото щитка при денному світлі
Я знайшов вже зламаний перстень. Склеїв клеєм лише для того, щоб сфотографувати. Можна його почистити, щоб краще було видно малюнок на щитку?
Musat3972
07.04, 20:39Відповідь sneghok97
Я знайшов вже зламаний перстень. Склеїв клеєм лише для того, щоб сфотографувати. Можна його почистити, щоб краще було видно малюнок на щитку?
В будівельних магазинах продаються абразивні мочалки для кахлі , візьміть саму дрібну - 30 гр. І вологою легко пройдіться , ефект буде 🤘
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.