etish411
etish411
6 квітня, 16:58

Монета.?Кельти. Наслідування.

Монета.?Кельти. Наслідування.
Доброго вечора Колеги. Миру та Здоров'я Всим Нам. Допоможіть будь ласка у визначенні та оцінці даної знахідки,монети. Колеги з розділу, різне, рекомендували перенести тему в розділ нумізматики. Визначили що монета, кельтське наслідування, ракушка. Підкажіть яка її ціна. Хочу виставити на продаж Сопутка накінечники, залізні фібули, кресало, монети 1700 - 1800 років Нашарування значне поруч протікала річка. Завчасно Дякую... 

Повідомлення
10
Відповіді: 0
Musat3647
07.04, 00:32
Не знаходив , тому що це рідка для нашого регіону монета - кельтське подражаніє. <Ракушка> 
Вам в розділ Нумізматика, Античні монети 🤘
З вас капучіно і круасан
Забув - це аргентум , матеріал
Змінено автором 07.04, 00:34
Відповіді: 1
sagit15478
07.04, 11:07Знавець
Я не знаю, що це. Якби це була монета - то за вагою це або драхма, або денарій.
Але вони були значно меншого діаметру, товстіші, і точно не мали такого плоского реверсу без жодних зображень.
Це більше схоже на якусь металопластику. Тобто - не монета.
Musat3647
08.04, 01:03Відповідь etish411
https://violity.com/ru/119556569-interesnaya-nahodka-cikava-znahidkaвиставив на продаж, може комусь буде цікаво. Запрошую на торги. З повагою
Вітаю 
Якщо не тяжко - виставте предмет в іншому розділі, наприклад Металопластики !
Чекаю посилання.
Дякую 🤝
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.