Добрий вечір , шановні колеги. Давно не відвідував форум. З перших днів війни на війні. Зараз по стану здоров"я третій місяць служу в тилових частинах ,з"явився час відвідати форум. Хотів би висловити свою думку по монеті. З великою повагою ставлюся до шановного Giedrius . Явних ознак сучасної підробки якби не бачу. Зрозуміло ,краще монетку потримати в руках. На мою думку потрібно дослідити та обговорити монетку досконально та прискіпливо . Можливо це не описана монетка ? Свого часу я знаходив не описаний різновид півгроша , який згодом увійшов у каталог. Все може бути. Особисто я не бачу , що це " сучасне фуфло".
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Та масовий тираж?