Анонім
Анонім
21 квітня, 16:27

Монета ви визначення

Монета ви визначення

Доброго дня! Хочу виставити на продаж Галієна, в автентичності не сумніваюсь, але згідно правил потрібно виставити на обговорення.
Монета реставрована, була підплавлена і як виявилося потім мала дирку, яку погано заробили, після реставрації монета приведена в людський вигляд.

Повідомлення
10
Відповіді: 0
Анонім
21.04, 17:52Автор
Монета колись продавалась на віоліті, коли купив випадково знайшов її в архіві, дирка була заклепана, а низ зробити не змогли  і на 12 год чучуть підрізаний горбок щоб не впізнали.
Ось ссилка:
Ауреус Галлієна
Анонім
21.04, 18:26Автор
Ну звичайно, деякі підрізані в  імені  імператора Галієн і з іншої сторони здається легко підправлено 2 букви VG
sagit15337
21.04, 23:19Знавець
Ну а яка тут думка.
Добре, що чесно вказано на реставрацію.
Вона хоч і якісна, але самі розумієте, що реставрована монета вже стоїть рангом нижче ніж недоторкана.
Можна її на торги, вони і визначать ціну.
Вчора, 11:57
Вітаю, а ви дивились цю заклепану  дірку під мікроскопом? На обратной стороні монети, ту що раніше купляли, дуже важкий дефект, плавки, і таке востановити, нереально майже. На лицевій  стороні в 3 містах теж нереальна робота, а саме: реставрація дирки, реставрація літер, реставрація волося та бороди, та реставрація частини монети: біля гурту частина канту. Це божевіля, купити монету і таке робити,  ну вибачте по здравому глузду, якщо ти вміешь таке робити, то навіщо тобі монети реставрувати які коштують 1 долларів, а продати за 2. В мене є версія: можевони з одніеї портії чеканки, тому в них схожа дефекція по лицевій стороні на 3 години. Дякую всім добра!
Анонім
Вчора, 12:32Автор
Останньою фразою Ви все сказали , для чого стільки тексту в попередньому пості, я розумію Ваші емоції, будьте в майбутньому лаконічними.
По 2 долари буду купувати на всі гроші скільки зможу навіть готовий в кредити залазити , а мною весь форум вишикується і буде бійка щоб купити, деколи думайте що пишите, буває краще мовчати ніж говоритиДякую...
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.