podolskyua
podolskyua
21 квітня, 16:15

Годинник Ingersoll Quartz 375 Japan - як відкрити задню кришку?

Годинник Ingersoll Quartz 375 Japan - як відкрити задню кришку?

Вітаю, зі святом! Христос Воскрес. Всім миру та здоров'я!
Годинник на оцінку. Потребую вашої поради. 

Потрапив мені до рук годинник Ingersoll Quartz (фото додаю), і виникло питання щодо відкриття задньої кришки. Передивився багато відео та порад, пробував різні способи — але нічого не допомогло. Кришка абсолютно гладка, немає жодного пазу чи зазору, за який можна зачепитися. 

Можливо, хтось із вас стикався з подібною моделлю або має досвід з такими годинниками? Буду дуже вдячний за підказки. Чи все ж таки краще звернутись до майстра, щоб не пошкодити корпус? Дякую за увагу та допомогу!

Повідомлення
25
Відповіді: 0
21.04, 16:47
Краще зверніться до майстра з ремонту годинників або, на крайній випадок, в пункт заміни батарейок в годинниках, в них має бути необхідний інструмент, а так лише зайвих подряпин наробите
05.05, 13:33АвторВідповідь 666Alexandr666
Дякую за коментар. Звертався до майстра, відкрити не зміг, сказав що скоріше всього механізм вставляли через верх, знімаючи скло, тому навіть майстер не допоміг. Спробую ще звернутись до інших, якщо не допоможуть, виставлю так на аукціон.
Відповіді: 1
08.05, 14:00
Може дійсно бути й таке:
МОНОКОК — данный тип закрытия часов подразумевает закрытие корпуса через стекло корпуса и открываются такие часы - подачей давления в отверстие переводного вала для выприсовывания стекла из часового корпуса. в некоторых часах, может быть, съёмный безель и доступ к механизму осуществляется через снятие безельного кольца.
24.07, 18:46АвторВідповідь Client906666
Дякую за коментар! Звертався, найцікавіше що 2 продавця відповіло, що й самі не знають як їх відкривати... Ось такі новини.
24.07, 18:48Автор
Щиро вдячний всім за фідбек та коментарі! Нажаль не отримав від продавців схожих часів корисну інформацію. Буду виставляти на аукціон в такому вигляді! Всім гарного вечора та тихої ночі! Бережіть себе :)
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.