Повідомлення
25
Відповіді: 0
25.04, 12:23Відповідь LOGOTYPE18
Не так щоб суперретельно)) (ніколи не цікавив цей оркестр), а чисто за візуальними ознаками фігурок і клейм, на мій погляд, все нормально.
А мені дуже заходить ця композиція, очень стильна і лаконічна.
25.04, 12:50Відповідь olirka
Ну, звичайно - в кожного свої нюанси у вподобаннях. Мені більш цікаві теми дитячі та казкові - мабуть, наслідки минулого бідного дитинства.)) Був щасливий, коли зібрав Вовка та трьох Поросят Артілі Прогрес неповторного стилю Трауготів.)
Відповіді: 1
25.04, 14:22
Я б без 1 музиканта не купувала. Знайти майже нереально, а неповна композиція це неповна. Ну , авжеж, все залежить від ціни. На аукціоні наче продається весь комплект чи я помиляюсь?
25.04, 14:44Відповідь olirka
Мені от клейма на фігурках у темі не викликають підозр, в усякому разі так, як їх видно на виставлених фото. А от на тих, що продаються за цим посиланням вони якісь того...))
25.04, 14:55Відповідь LOGOTYPE18
Мені от клейма на фігурках у темі не викликають підозр, в усякому разі так, як їх видно на виставлених фото. А от на тих, що продаються за цим посиланням вони якісь того...))
Чесно, не роздивлялась ретельно, пам'ятаю, що бачила аукціон.
26.04, 08:21Відповідь Sweta64
Дякую за посилання, але там і тему не треба писати, це "новодел".
Напевно, я з Вами погоджуюсь. Розпис дійсно дивний для оригінала. Композиція малотиражна і не могла розпис так кардинально змінюватися.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.