merinSV
merinSV
26 квітня, 22:30

Сокира(клевец) маленька прив'язна на визначення..

Сокира(клевец) маленька прив'язна на визначення..
Добрий вечір шановні однофорумчани та знавці по данній темі..Прошу вашої допомоги у визначенні данного предмету..Залізо у доброму стані,злегка почистив м'якою щіточкою без води щоб підкреслити красу узорів..Але потрібна правильна чистка та консервація.До металу не доходив.Буду вдячний за будь яку інформацію.
З повагою.

Повідомлення
10
Musat3942
27.04, 11:14Відповідь Musat
Кімерійські хазари , період АТП +/- 50
Такі предмети майже ніколи не збільшую (тим більше фото без лінійки), поверхнево глянув , думав самокльоп  зварювальника з арматури . Такими молотками заусєніци , <соплі> з швів збивають ))
Потім вже збільшив - сорі 👐
Таки предмет XVII ст., стандартний інструмент з набору до вогнепальної зброї того часу .
Буває .
27.04, 11:53АвторВідповідь Musat
)))Фото з лінійкою є..
Зараз такий час що я радий що не Кіммерійці;-))))Так що краще хай буде молоточок для зварки ніж без нього)))
Стосовно стандартного погоджуюсь,але мабудь не дуже частий судячи по відсутності проходів та інф в інтернеті..неможу знайти чомусь.Хоча точно має бути.
Дякую Вам ще раз за Вашу увагу та допомогу у визначенні.
З повагою до Вас.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
27.04, 12:14АвторВідповідь volodimir_32
Ооо,Дякую volodimir_32.Нерозумію чому так тяжко з пошуком..шукав катушку на еквінокс,ввів потрібні параметри а мені совдеповські іграшки суне..катушок нуль,потім просто листаєш а їх аж три і вже закінчуютєся час..Те саме і з інтернетом..невстиг поговорити з дружиною за стиралку а реклама вже суне які хочеш..а вбиваєш в пошук,всяку діч пхає.Дякую Вам.
З пов.
27.04, 09:50Автор
Доброго дня.Дякую вам шановні Musat та volodimir_32 за увагу до теми та допомогу у визначені..Теж схиляюсь до молоточка для мушкета..Можливо є ще якась інф.для підтвердження,бо я неможу знайти у просторі..як тільки не ввожу пошук.
Дякую.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.