dimas34
dimas34
28 квітня, 17:20

Старинний Канделябр

Старинний Канделябр
Підкажіть будь ласка , на скільки він цінний . Клейма є але не зрозумілі . З виду наче бронза в посрібленні , на фото видно потерте місце і там проглядається під шаром срібла бронза . Буду вдячний за інформацію . І взагалі чи коштує він щось . 

Повідомлення
4
28.04, 19:05
Вітаю!
Не ображайтесь, будь ласка, але до старовинного йому дуже далеко. Всю "малину палить" метод кріплення підсвічників та ніжки основи. ХХ сторіччя. В цілому річ гарна, художнє литво та обробка на рівні. Вгадувати, хто виробник, не буду. Але, однозначно, не з України )). Посріблення бронзових канделябрів широко використовують і понині в Польщі, Німеччині, Італії, Австрії. Стосовно вартості, то запевняю, це недешевий виріб. Так було завжди і так залишиться.
28.04, 20:29АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Не ображайтесь, будь ласка, але до старовинного йому дуже далеко. Всю "малину палить" метод кріплення підсвічників та ніжки основи. ХХ сторіччя. В цілому річ гарна, художнє литво та обробка на рівні. Вгадувати, хто виробник, не буду. Але, однозначно, не з України )). Посріблення бронзових канделябрів широко використовують і понині в Польщі, Німеччині, Італії, Австрії. Стосовно вартості, то запевняю, це недешевий виріб. Так було завжди і так залишиться.
Велике вам дякую за цінну інформацію , в мене теж була підозра що це не з наших країв .
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Yarda2139
04.05, 10:44Відповідь dimas34
Набираєте в пошуку Віоліті продані слово "канделябр" і будете бачити ціну. Їх там величезна масса і по ціні на подобі вашого з декількох сот гривень і приблизно до 1500.
Змінено автором 04.05, 10:45
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.