Повідомлення
38
Відповіді: 0
Відповіді: 1
30.04, 23:27
Видалено автором
01.05, 13:11
Блокируют карты людям которые решили что можно открыть на себя их пару десятков, отдать в аренду за деньги  , т е стать обычным дропом. А потом обвинить во всем Виолити или "плохие" банки....
01.05, 16:26Відповідь valis
А интересна другая тема Приняли закон же про +10% Виолити еще по этому ничего не говорили кто знает?
Це лише законопроект, його не прийняли ще.
03.05, 00:53Відповідь SamSS
Це лише законопроект, його не прийняли ще.
Моє вітання усім користувачам Віоліті і особливо Колекціонерам! 
(Законопроект)? Чи э Віоліті є державним ??? Власник аукціону Віоліті проживає в-
02.05, 21:12Відповідь hammond
Як ВРУ могла його проголосувати закон  в 1 та 2 читанні, якщо діячі з КМУ тільки зареєстрували цей законпроект за №13232 ? Він навіть не "пройшов" ще профільні комітети. Звичайно я майже не сумніваюся,що ті добродії його проголосують...скарбниця пуста,а своїх друзів-бобрів "пощипати" якось не комільфо, але не так швидко це відбудеться.Хоча я вже в країні - мрії нічому не дивуюся і не здивуюся відповідно якщо й цей закон "протягнуть" в турбо-режимі.
Відповіді: 2
Відповіді: 3
Відповіді: 3
01.05, 19:33
Ось коментар депутата Желєзняка, щодо проекту закону про цифрові платформи і оподаткування з продажів

Якщо коротко:
▪️Закон не містить неоподатковуваного мінімуму, що створює ризик для звичайних користувачів , тобто податок можуть зняти навіть із продажу однієї шкарпетки.
▪️Шанси на ухвалення в Раді - практично нульові, підтримки від більшості депутатів немає.
▪️Мінфін, ймовірно, формально виконав вимогу МВФ. Типу - проект зареєстрували, але не наполягаємо на ухваленні в такому вигляді.
02.05, 23:33Відповідь Client662686
Депутата Железняка слухати небезпечно ! Особливо ввечері,бо це шкодить травній та нервовій системі ,це стосується не тільки його особисто,а й більшості його колег по цеху. Хоча це моя особиста думка,можливо хтось з нею й не погодиться.
01.05, 20:48Знавець
Блокували. Приват перший , Аваль другий - но я продаю не на виолити ( хотя суті це не міняє) якщо гроші валять рандомно від різних людей. сума була 200 т - 800 т грн на   місяць ... так там і лишилися але кажуть розблокують . бо запросили в банках дуже багато документів . які не зміг надати. хотя маю ФОП та плачу податки. помилка була в тому шо приймав просто оплати на карту фіз особи. а треба приймати на рахунок ФОП. рано чи пізно це буде у всіх. але не знаю від яких сум почнуть моніторинг.

кстати - приват банк якшо блокуе то вже карту не дадуть відкрити в приватні ніколи і ніяк.

п.с можете мене не слухати або не вірити, но це факт.
01.05, 21:59Відповідь Jcars
Блокували. Приват перший , Аваль другий - но я продаю не на виолити ( хотя суті це не міняє) якщо гроші валять рандомно від різних людей. сума була 200 т - 800 т грн на   місяць ... так там і лишилися але кажуть розблокують . бо запросили в банках дуже багато документів . які не зміг надати. хотя маю ФОП та плачу податки. помилка була в тому шо приймав просто оплати на карту фіз особи. а треба приймати на рахунок ФОП. рано чи пізно це буде у всіх. але не знаю від яких сум почнуть моніторинг. кстати - приват банк якшо блокуе то вже карту не дадуть відкрити в приватні ніколи і ніяк. п.с можете мене не слухати або не вірити, но це факт.
Так все есть, сумма в 400к в месяц на карту под финмониторинг фигурирует еще с 20 или 21 года.
01.05, 21:15
2 рази попадав під монітоинг MONO. Вирішується просто якщо у вас є підтверджений дохід) може бути заробітна плата (надати довідку ОК5), декларацію про доходи ФОП, або якийсь інший документ про походження коштів
02.05, 09:34Відповідь OLEG_SP
Могу предположить, что получивший доход сам должен будет вести учет и платить налог. В случае неуплаты налоговая "постучится в окно", да еще и со штрафами. Обоснованием будет: "Это стандартная практика во всем цивилизованном мире". (И с этим тяжело поспорить.) Вот только про обратную сторону медали (цивилизованного мира), где борются с коррупцией и т.д. и т.п. "скромно" промолчат...
03.05, 09:32Відповідь OLEG_SP
Вітаю.скоріше всього,як казали Богом данні народу депупати),сама онлайн площадка буде агентом податкової і податок у вигляді 10-18% з продажу будуть доплюсовувати до комісії за лот.Буде не 2-6%,а мінімум 12-16%.
03.05, 11:37Відповідь hammond
Повністю з Вами погоджуюся,судячи з тексту законопроекту буде саме так, або подібна процедура,де буде задіяна банківська система.
02.05, 05:06
Вітаю.
Купив нагороду за 150 000 перерахував 100 000 далі прийшло повідомлення, якщо ви потратите ще 30 000 то треба подати документи, про походження коштів. Приїхав в банк, оплатив 50 000
налічкою, запитань більше не було, але касир знаючи ситуацію, сказала, зараз подивимось, пройдуть кошти чи ні. Приват банк і я ФОП
02.05, 05:08
Видалено автором
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.