Exidina
Exidina
1 травня, 00:05

Фото морских офицеров РИ и СССР, как лучше выставлять?

Фото морских офицеров РИ и СССР, как лучше выставлять?
Доброго времени суток. 
Ув.форумчане, есть интересные фото морских офицеров, в том числе с ледокола "Семён Дежнев", на некоторых различимы знаки различия, награды, в том числе СССР (фото механиков НКИ 20-е годы, явно интересные знаки). Одесса, Николаев, Херсон. В каком разделе лучше выставить? По отдельности или вместе? Есть также гражданские фото этого же альбома. Возможно подскажите по цене?
Заранее спасибо.

Повідомлення
15
Відповіді: 0
03.05, 19:43Автор
Печально, нет заинтерисованности, похоже, что создание тем для обсуждения себя изживает...
В ближайшие дни данные фото будут выставляться несколькими лотами.
С уважением.
04.05, 18:13Автор
Фото выставлены в продажу, поодиночке и по нескольку. Компановка достаточно произвольна. Также выставлены гражданские фото этого же комплекта. Полагаю некоторые фото несут краеведческую значимость и попадут в хорошие руки.
05.05, 09:20
Вітаю. Не підкажу по загальному питанню, але висловлю свою думку з приводу фотографії студентів МКІ. Ви праві, такі фотографії (а особливо з підписами) можуть нести краєзнавчу цінність і бути цікавими для колекціонерів. Але ціна на них буде точно не така, яку ви пропонуєте. Не подумайте, будь ласка, що я намагаюся збити ціну або якось применшити цінність лоту. В якості прикладів наведу фотографію Николаевский судностроительного института , що висить вже точно більше року, має великий формат і друкована на картоні, а також Старе фото "1-й склад 4-го курсу механічного факультету Н.В.Р.Т.", 1929 р., Миколаїв , що теж не виказує великої зацікавленості вже кілька місяців, хоча має цікавий підпис. При цьому на обох фотографіях не тільки студентський склад, але і викладацький, серед яких перший директор інституту і фактично його засновник Іван Степанович Некрасов. Гадаю, як і більшість фотографій на аукціоні, без якоїсь додаткової історії за фото або прізвищами людей на них, вартують вони не багато
vkf772479
05.05, 15:15Відповідь VIDARR
Вітаю. Повністю підтримую вашу думку. Можу додати, що серед десятків тисяч потенційних користовувачів нашого ресурсу, може тільки одного зацікавлять такі предмети. І на відміну від золотих чи срібних монет, які тут продаються і можуть бути легко перепродані при потребі, і наскільки я бачу, є учасники, котрі на тому заробляють, тому такі покупці за ціною не стоять,  історичні фотографії локального характера найчастіше є разовою покупкою - купив собі у колекцію і на цьому все завершилось. Тому вартість лота є болісною темою для краєзнавця.  Я б спробував варіант з 1 грн, щоб якось зрушити процес.
Відповіді: 1
05.05, 14:06Автор
Вiтаю! Спасибо за Ваше мнение. Я не специалист в этом направлении, поэтому и создала тему, но к сожалению не было подсказок. Видимо Вы правы, снижаю цену до возможного минимума.
Мира, здоровья!
З повагою.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.