PRIORATXII
PRIORATXII
2 травня, 15:09

Античная монета с цаплей? Подскажите что за царство?

Античная монета с цаплей? Подскажите что за царство?
Добрый день, уважаемые эксперты! 
Подскажите пожалуйста, что за царство и период.( Парфия, Армения?). Может кто поможет и опубликует ссылку на подобные экземпляры?
Заранее благодарен.

Повідомлення
10
02.05, 19:13
Видалено автором
Відповіді: 0
02.05, 19:44Автор
Спасибо за то что потрудились столько написать, но мне все  видно( профиль царя и цапля),  без лупы и микроскопа. А вообще администрация " Виолити" не приветствует распространение чужой рекламы на их платформе.
03.05, 07:20Автор
Дякую Вам, шановний sagit! Спробував дати максимальні пікселі. На орла не схоже, хоча мені немає різниці, що там, чи орел, чи цапля, чи можливо і павич. Головне більш- меньш оприділити щоб потім мені не дорікали, коли виставлю на продаж. Буду щиро вдячний за підказки!
03.05, 08:42Автор
Дякую Вам! Дійсно Ви були праві, що там написано, що це таки орел на реверсі. Поважаю Вас за профессіоналізм! Більше б таких людей як Ви. З повагою  та вдячністю...
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.