Повідомлення
136
27.06, 18:03Відповідь asdf197
Це вже потужно? Чи далі буде?
В чем проблема?
В той же раше за продажу наград совка, реальный срок
Без снисхождений!!!
27.06, 18:56Відповідь asdf197
Мене на.... не цікавить раша. Є бажання прямуй. Є така поговірка: "Що занадто, то не здраво"
Дятел, где ты видел что я в рашу хочу?
Это у тебя такая защита типо ‘’Сам ты коллаборант’’???
То что ты ждун ясно и понятно.
27.06, 19:05АвторВідповідь Medemka18
Коняка будьонівська ,закуси вудила.Я тебе не запрошував.. Ця ситуація, що обговорюється тут до раші не мала ніякого відношення.
Відповіді: 2
Відповіді: 1
Відповіді: 0
26.06, 20:16
Вітаю!
Навіщо надавати відверто брехливу інформацію з "жовтих" ЗМІ?
Ви самі особисто Закон читали, по якому йде обвинувачення? Впевнений, що ні. Бо там чітко вказано:
... заборона не поширюється на випадки використання символіки:
....на нагородах та інших відзнаках, якими нагороджувались особи до 1991 року та протягом 1991—2015 років у зв'язку з річницями подій періоду Другої світової війни;
І для чого ця тема?
26.06, 20:34АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
А Ви випадково на кафедрі кримінального права в якомусь з вишів не займаєте керівну посаду? Чи ви більше по журналістиці "виступаєте" ? Не давайте поради в тих галузях де абсолютно не розумієтеся.
27.06, 19:32АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
Доброго вечора. Шановний КАПІТАНе, а чому Ви не поясните своїм прихильникам,що я не поширював "відверто брехливу інформацію із "жовтих СМІ"...але Ви переконалися на власні очі(я так думаю), що інформація надана мною правдива....та не потребує подальшого доказування,мається наувазі існування рішення суду по справі. Але Ваші "адепти" вперто підтримують Вашу поважну думку...мабуть Ви є для них серйозним авторитетом. Якщо не складно поясніть їм,що брехню я не поширював,та не мав увазі зіпсувати їм настрій.
27.06, 19:41АвторВідповідь asdf197
До речі,що стосується чи ознайомлювався я з Законом,що регулює ці правовідносини ? Ознайомлювався ..на жаль дії правоохоронців правомірні...хоча це й не піддається здоровому глузду.
27.06, 21:50АвторВідповідь asdf197
КАПІТАНе в інших темах Ви активно приймаєте участь... а тут не можете приділити крихту уваги...
28.06, 16:00Відповідь asdf197
Добридень!
Для блЕзіру писати не хочеться. Люди самі вибирають справедливу сторону погляду на питання. І мій авторитет чи антиавторитет тут зовсім ні до чого. Я ж не з трибуни виступаю. Просто висловив свою точку зору в суперечливому питанні. Бо саме в суперечці народжується істина. І саме ми з вами цієї істини про нездоровий глузд законочинної та виконавчої влади і досягаємо. Кожен робить (або не робить) висновки для себе. І, як не крути, на сьогодні вони невтішні. Тому я радий, що невеликі дебати між нами дали змогу читачам та коментаторам також в ній взяти участь та дати мізкам активну полемічну роботу.
Відповіді: 3
26.06, 20:25Автор
Ви впевнені,що це відверто брехлива інформація? Що значить для чого ця тема 7 Не подобається я Вас не заставляю читати. Зараз подивимось реєстр,заради цікавості.
26.06, 20:32Відповідь asdf197
Дві аналогічні теми за 5 хвилин. Чи не смердить кацапським ІПСО? "Апять *ахли ущємляют прастой народ"....
У Кузьми Скрябіна є гарні рядки в пісні "Танець пінгвіна":
"..мене нервують люди, ті що ДУМАЮТЬ МАЛО..."
Змінено автором 26.06, 20:33
26.06, 20:41АвторВідповідь КАПІТАН ZELENY
ІБЦО...Заходимо в реєстр,за умови,що вміємо користуватися. Вирок Українського суду...Не визнаємо юрисдикцію української феміди?
26.06, 20:47Відповідь asdf197
Гарного адвоката і цей "суд" в смітник. Ще й компенсацію відсудить )) А от розганяти "зраду" я б не рекомендував. Чи ви думаєте, що свинособаки не читають наше спілкування? Працююте на користь їхніх тезисів "Україна - недодержава. Бо справедливих судів немає"?
А тепер мені покажіть хоч ще один такий вирок з Реєстру?
Відповіді: 16
27.06, 10:52Відповідь asdf197
Ви впевнені,що це відверто брехлива інформація? Що значить для чого ця тема 7 Не подобається я Вас не заставляю читати. Зараз подивимось реєстр,заради цікавості.
Да вы постоянно слухи распространяете и нагнетаете что все з монеты сср расстреляют скоро
27.06, 10:56АвторВідповідь TFMsale
Какие слухи??? Читать можем? Берем и читаем решение мсуда!!! Это не я принимаю законы, а потом как представитель исп.власти их исполняю.
27.06, 11:05Відповідь asdf197
Какие слухи??? Читать можем? Берем и читаем решение мсуда!!! Это не я принимаю законы, а потом как представитель исп.власти их исполняю.
Так не нагнетайте. Зачем? Такой хлам лежит в каждой второй семье. Зе всех не отправит в концлагерь.
Відповіді: 9
27.06, 12:36Відповідь TFMsale
Да вы постоянно слухи распространяете и нагнетаете что все з монеты сср расстреляют скоро
Обовязково расстреляють, сухим горохом по яйцях.І взагалі что ві себе думаєтє там китаці сибір заїдають, а ви тут сидите? Пакуйте валізи та гайда до сибіру там Усе родниє і Усьо з срср.
27.06, 13:46Відповідь Bobcet
Обовязково расстреляють, сухим горохом по яйцях.І взагалі что ві себе думаєтє там китаці сибір заїдають, а ви тут сидите? Пакуйте валізи та гайда до сибіру там Усе родниє і Усьо з срср.
Шо ты делаешь на ресурсе где 115.000 лотов с упоминанием этого слова? Таких как ты надо блокировать .
29.06, 09:01Відповідь TFMsale
Шо ты делаешь на ресурсе где 115.000 лотов с упоминанием этого слова? Таких как ты надо блокировать .
А ти до тут робиш а таких як ти гнать обiстянним вiнеком, супер знаток хуе...в
27.06, 12:43Відповідь Bobcet
оооо... обиженные подтянулись....

знают что лучше и  что кому делать. селянська чипуха
Змінено автором 27.06, 12:46
26.06, 22:48
Якщо визнав вину - апеляцію вже не можна подати.
Дивно, тут і радянські ордена продають, і хвошиздськеі нагороди...є де розгулятись декомунізаторам та денацифікаторам.
27.06, 07:31АвторВідповідь DieKrupps
Ні це не так. Норми КПК У,не містять обмежень на апеляційне та касаційне оскарження вироку у разі визнання особою своєї вини.
27.06, 12:44Відповідь asdf197
Ні це не так. Норми КПК У,не містять обмежень на апеляційне та касаційне оскарження вироку у разі визнання особою своєї вини.
В новости написано что имеет право на аппеляцию. Не несите чушь. В местном суде он мог под принуждением признать вину свою. Вы законов вообще не знаете и других пугаете..

Можете меня привлечь за часы с серпом и молотом? Когда это будет ?
27.06, 13:32АвторВідповідь TFMsale
Кому ВИ ПИШЕТЕ? Я ЗАЗНАЧИВ,ЩО ОСОБА МАЄ ПРАВО НА АПЕЛЯЦІЙНЕ ОСКАРЖЕННЯ В БУДЬ-ЯКОМУ ВИПАДКУ! НЕ ПОТРІБНО МЕНЕ ВЧИТИ КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСУ?У вас загострення?
27.06, 16:26АвторВідповідь asdf197
Тільки додивився.... "правник- світило  та надія юриспруденції"  "законов не знаете  и путаете других"....  Шановний на "Д" обліку В місцевому ПНД випадково не перебуваєте?
26.06, 23:27
а посилання можна? бо без джерела це якасб шляпа - та й те що гулиться посилаеться саме на себе, ще й вказано шо все повернуть й можна апелювати.
27.06, 00:52
У меня вопрос по теме. А не следует ли привлечь к ответственности Тимофия Крижанивського вместе с редактором этого львивмедиа по той же статье - они же тоже коммунистическую символику распростроняют?
27.06, 09:19
Цьому мешканцю села Бучали вміняють ч. 1 ст. 436-1 КК. Давайте подивимся, а що саме пише КК: "Виготовлення, поширення, а також публічне використання символіки комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів, у тому числі у вигляді сувенірної продукції, публічне виконання гімнів СРСР, УРСР (УСРР), інших союзних та автономних радянських республік або їх фрагментів на всій території України, крім випадків, передбачених частинами другою і третьою статті 4 Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки", -

карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.". Звертаємо особливу увагу на фразу: "крім випадків, передбачених частинами другою і третьою статті 4 Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки". А потім читаємо, що саме написано у ч. 3 ст. 4 зазначеного Закону. Там написано:" Заборона не поширюється на випадки використання символіки комуністичного тоталітарного режиму, символіки націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режиму:". Потім іде багато пунктів, нас цікавлять два останніх. 
10) у приватних колекціях та приватних архівних зібраннях;
11) як об’єктів антикварної торгівлі.
Так що, якщо мешканець села Бучали не зовсім клінічний ідіот, то правильно написав колега вище, що будь-який нормальний адвокат легко вирішить це питання в апеляції. 
А щодо торгівлі тут, на Віоліті, то це і є спеціалізований сайт для колекціонерів та антикварів. Ось і все...
27.06, 11:23Відповідь sssmmm10
Цьому мешканцю села Бучали вміняють ч. 1 ст. 436-1 КК. Давайте подивимся, а що саме пише КК: "Виготовлення, поширення, а також публічне використання символіки комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів, у тому числі у вигляді сувенірної продукції, публічне виконання гімнів СРСР, УРСР (УСРР), інших союзних та автономних радянських республік або їх фрагментів на всій території України, крім випадків, передбачених частинами другою і третьою статті 4 Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки", - карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.". Звертаємо особливу увагу на фразу: "крім випадків, передбачених частинами другою і третьою статті 4 Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки". А потім читаємо, що саме написано у ч. 3 ст. 4 зазначеного Закону. Там написано:" Заборона не поширюється на випадки використання символіки комуністичного тоталітарного режиму, символіки націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режиму:". Потім іде багато пунктів, нас цікавлять два останніх.  10) у приватних колекціях та приватних архівних зібраннях; 11) як об’єктів антикварної торгівлі. Так що, якщо мешканець села Бучали не зовсім клінічний ідіот, то правильно написав колега вище, що будь-який нормальний адвокат легко вирішить це питання в апеляції.  А щодо торгівлі тут, на Віоліті, то це і є спеціалізований сайт для колекціонерів та антикварів. Ось і все...
Та это комбинация тупая местных лошков сельских, непонятно зачем. Они даже не стали рисковать их конфисковывать. Вообще цель этой ситуации, чтобы судью в итоге обилетела ВРП. Не знаю зачем они все делают. Май прошел. Шашлыки пожарили.
27.06, 12:46Відповідь Bobcet
Прийде час і ви ватні п..ри будете жерти цю символіку замість шашликів.
Да ты сам первый гречкосей и ватан. Что делал во времена януковича где работал?
Відповіді: 5
27.06, 10:55
Судебное решением хлам фальшивый , который хочет создать или прецендент или смешного сельского терпилу запугал участковый аниськин чей дилд был 100% агентом кгб раньше. Навешали на уши что обилетят. В аппеляции все это рассыпется, в европейском суде с Украины получит 30.000 евро компенсации.
27.06, 12:46Відповідь TFMsale
З приводу діда обмовка по Фрейду.Дід на кгб ви на фсб , сімейний підряд.Династія стукачів.ПРАСІТЬ НАГРАДУ (посмертно)...
27.06, 13:36Відповідь Bobcet
З приводу діда обмовка по Фрейду.Дід на кгб ви на фсб , сімейний підряд.Династія стукачів.ПРАСІТЬ НАГРАДУ (посмертно)...
Смотри, ты обычный агрессивный городской сумасшедший, завистливый и мелочный. По факту ты никто и зовут тебя никак. При совке ВСЕ твои дилды мамки папки были комсомольцами пионерами и молчали ниже воды , тише травы. Сейчас ты стал смелым . Но это нелогично. Пойди поугрожай Трампу и ЕС лучше.  Сможешь?
27.06, 16:31Відповідь TFMsale
Проекція.Власноруч писана характеристика TFMsale ( Смотри, ты обычный агрессивный городской сумасшедший, завистливый и мелочный. По факту ты никто и зовут тебя никак. При совке ВСЕ твои дилды мамки папки были комсомольцами пионерами и молчали ниже воды , тише травы. Сейчас ты стал смелым . Но это нелогично. Пойди поугрожай Трампу и ЕС лучше. Сможешь?) Ніхто про тебе москалику краще не скаже ніж ти сам....
27.06, 10:57
Як на мене, логічно, що ці статті, пункти, підпункти, повинні знати всі учасники цього дійства. 
То чому суддя не відкривши цю справу, не висловив стороні обвинувачення велике ФЕ , вказавши в голос на ці пункти, статті,і одразу ж не закрив цю неправомірну справу?
Змінено автором 27.06, 11:12
28.06, 02:15АвторВідповідь ixtiandr
Все дуже банально та просто...дії працівників МВС законні...прокуратура підтримала обвинувачення----суд виніс вирок.!!! "Місцеві юристи" пишуть ..пункт....Без питань...оскаржте вирок....Тим більше в крим.процесі це безкоштовно(судовий збір)....Будильника потрібно  кликати....той розуміється..
27.06, 12:45Відповідь bigdady17
Так Ви теж продаете бланки з  кумуняцькими сенволiками
Да ты сам коммунист если не хуже. Скинь ссылки что твой дед против кпсс выходил на протесты про сср
28.06, 09:31Відповідь TFMsale
Да ты сам коммунист если не хуже. Скинь ссылки что твой дед против кпсс выходил на протесты про сср
Тикай собацi врота,  само комуняка недобита
27.06, 21:52Відповідь Сергей 03
Это неосторожные высказывания с вашей стороны. Смотрите, львовский прокурор-инвалид (шизофрения, частичная амнезия, легкая степень дебильности) Петлеваный привлечет вас к процессу Зиченко, как пособника.
27.06, 22:52АвторВідповідь OLiri
Ну с Зинченко может выйти ...конфуз,а судя по всему к этому идет. Я спустя сколько времени содержания под стражей подозреваемого никак не вижу "обвынувального акта"... тоесть...у досудового слидства все есть не очень гут...
Відповіді: 4
27.06, 16:55Відповідь cameroon121
Ну, если они не на российскую пропаганду работают, то я не знаю
 Быть настольки идиотами не возможно
27.06, 19:53Відповідь SemenM
та все эти проекты с так называемой западной Украины то проекты кремля. тупа страшилка для своих и наших ватников дескать смотрите вот они бандеравцы и националисты.
 вот против кого стражатся рассеюшка.

как пример эти два орла)))

Змінено автором 27.06, 19:54
28.06, 08:45АвторВідповідь SemenM
У меня такое впечатление,что  все клинические идиоты "породнились и дали потомство" а роз.....ся приходится тем кто к этому был абсолютно не прчастен...
29.06, 07:29АвторВідповідь Bobcet
Та ні,то тебе головою об підлогу й......ли.  І вийшло,що тепер,що схиблений на голову повчає інших.
27.06, 17:33
Объектом антикварной торговли являются предметы старины, представляющие историческую, культурную или художественную ценность, которые, как правило, созданы более ста лет назад. Знаки не попадают под исключения Закона.( награды и т.д). С другой стороны, о.а.т более 100 лет.... А где нормативка по возрасту .?...
Змінено автором 27.06, 17:39
27.06, 19:46
В цій історії зацікавило, окрім "срача в камєнтах", одне: це ж комусь так допекли ті 250 грн., що він побіг в поліцію та накатав заяву? Щодо суду: суддя формаліст, захисту як такового не було зовсім. А хлоп став цапом-відбувайлом.
27.06, 21:18АвторВідповідь nevmyvako
Справа не в 250 грн. ...а в законодавстві , яке приймалося  " на швидку руку,керуючись "революційною доцільністю"... а зараз це законодавство дає "широку царину" для діяльності правоохоронних органів. Що дивно за грабіж- умовне відбування покарання(прикладів безліч) і за алюмінієві значки.... от,що х....
27.06, 21:21Відповідь nevmyvako
Ото-ж дійсно..., бо "совєтськоє" не сподобалось комусь, і накатав заяву... Що-ж поробиш, люди і не на таке готові зрадити друг-друга
27.06, 21:39Відповідь TerraRist
Можливо... ТЦКшник був його кєнт, та не захотів щоб його забрали з рідного міста, бо той  так і не повернув "долгі" .
27.06, 21:44АвторВідповідь TerraRist
Зараз цей № не проходить ДКВС без питань погоджує.За судом засуджений після набрання вироком законної сили не рахується.,тож "відмітка не є підставою для відстрочки. " По- перваку в РВВС цей бізнес" мав місце,але зараз.....
28.06, 11:25
У москальні усе через дупу.(нет луче влагаліща чем очко товарища) Товаріщі ватнікі,латеногіє та сочуствующіє берітся за руки і 3.14 .дуйте слідом за рускім кораблем.Заре на встречу....
28.06, 15:29Відповідь Bobcet
У москальні усе через дупу.(нет луче влагаліща чем очко товарища) Товаріщі ватнікі,латеногіє та сочуствующіє берітся за руки і 3.14 .дуйте слідом за рускім кораблем.Заре на встречу....
У тебя голова пустая и жопная тема тебе интересна не на шутку.
 Я вангую судья маразматик вынесший решение в старте темы, такой же раб кгб сср и януковича как ты и твои родители. Вы под любую власть сами ложитесь, а строите из себя революционеров.
 Жду от тебя по прежнему рассылки и фото как твой дилд против кпсс при сср поднял восстание и ты лично препятствовал аннексии Крыма.
28.06, 17:10
Автоматичний переклад псує враження.Що москалики ШІ буксує? чи тормозить? Далі про тебе твоїми словами...Ти мабуть з народження (розумово- відсталий?) В тебе хвороба прогресує? Таки- мабуть.І розумово і відсталий. Пожалій себе сам, або як вийде...
28.06, 20:44
Не дивно-і раніше відкривались крим.справи за продаж предметів із рад.символікою і виносились суворі вироки..я особисто стикнувся із схожою проблемою-,на мене склали адмінпротокол за "пропаганду геогргій.стрічки" яка була присутня на колодці медалі "50років перемого в ВВВ 1995Р" часів Кучми. Відбувся суд.прийшлось відбиватись з адвокатом від звинувачень.м.Тернопіль.2023р.було.
29.06, 09:15Відповідь clabko
А если родился в СССР, то что расстрелять ? 😆😆😆
Видалено автором
29.06, 09:14
Видалено автором
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.