Доброго вечора.Висловіть свою думку.Бо в мене таке враження,що це марення...
Надіслати звернення на тему
Новинка сезону. "Всі так чекали"
Новинка сезону. "Всі так чекали"
Повідомити про коментар
Ваше звернення надіслано
Ви вже надсилали звернення
Видалити повідомлення від ?
В той же раше за продажу наград совка, реальный срок
Без снисхождений!!!
Это у тебя такая защита типо ‘’Сам ты коллаборант’’???
То что ты ждун ясно и понятно.
Навіщо надавати відверто брехливу інформацію з "жовтих" ЗМІ?
Ви самі особисто Закон читали, по якому йде обвинувачення? Впевнений, що ні. Бо там чітко вказано:
... заборона не поширюється на випадки використання символіки:
....на нагородах та інших відзнаках, якими нагороджувались особи до 1991 року та протягом 1991—2015 років у зв'язку з річницями подій періоду Другої світової війни;
І для чого ця тема?
Для блЕзіру писати не хочеться. Люди самі вибирають справедливу сторону погляду на питання. І мій авторитет чи антиавторитет тут зовсім ні до чого. Я ж не з трибуни виступаю. Просто висловив свою точку зору в суперечливому питанні. Бо саме в суперечці народжується істина. І саме ми з вами цієї істини про нездоровий глузд законочинної та виконавчої влади і досягаємо. Кожен робить (або не робить) висновки для себе. І, як не крути, на сьогодні вони невтішні. Тому я радий, що невеликі дебати між нами дали змогу читачам та коментаторам також в ній взяти участь та дати мізкам активну полемічну роботу.
У Кузьми Скрябіна є гарні рядки в пісні "Танець пінгвіна":
"..мене нервують люди, ті що ДУМАЮТЬ МАЛО..."
А тепер мені покажіть хоч ще один такий вирок з Реєстру?
знают что лучше и что кому делать. селянська чипуха
Дивно, тут і радянські ордена продають, і хвошиздськеі нагороди...є де розгулятись декомунізаторам та денацифікаторам.
Можете меня привлечь за часы с серпом и молотом? Когда это будет ?
карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.". Звертаємо особливу увагу на фразу: "крім випадків, передбачених частинами другою і третьою статті 4 Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки". А потім читаємо, що саме написано у ч. 3 ст. 4 зазначеного Закону. Там написано:" Заборона не поширюється на випадки використання символіки комуністичного тоталітарного режиму, символіки націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режиму:". Потім іде багато пунктів, нас цікавлять два останніх.
10) у приватних колекціях та приватних архівних зібраннях;
11) як об’єктів антикварної торгівлі.
Так що, якщо мешканець села Бучали не зовсім клінічний ідіот, то правильно написав колега вище, що будь-який нормальний адвокат легко вирішить це питання в апеляції.
А щодо торгівлі тут, на Віоліті, то це і є спеціалізований сайт для колекціонерів та антикварів. Ось і все...
То чому суддя не відкривши цю справу, не висловив стороні обвинувачення велике ФЕ , вказавши в голос на ці пункти, статті,і одразу ж не закрив цю неправомірну справу?
Быть настольки идиотами не возможно
вот против кого стражатся рассеюшка.
как пример эти два орла)))
Я вангую судья маразматик вынесший решение в старте темы, такой же раб кгб сср и януковича как ты и твои родители. Вы под любую власть сами ложитесь, а строите из себя революционеров.
Жду от тебя по прежнему рассылки и фото как твой дилд против кпсс при сср поднял восстание и ты лично препятствовал аннексии Крыма.