greenvik
greenvik
3 травня, 18:56

Орден святого Андрея Первозванного на определение

Орден святого Андрея Первозванного на определение
Шановні експерти Подивіться, будь ласка, що це таке? Господиня каже, що орден понад сто років у сім'ї. Я маю сумніви.

Повідомлення
19
Вчора, 21:48Відповідь Maric1111
Я прошу вибачення,а у Вас не зосталося "скрінів" вчорашньої теми  по ордену Олександра Невського? Я не маю звички зберігати копії,а вночі цю тему видалили нажаль.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Сьогодні, 14:44Автор
Шановний Maric1111. Про орден Олександра Невського цікаво, але хотілося би повернутися до ордену Андрія Первозванного. Показаний вами орден відрізняється від показаного мною, але він також відрізняється (і сильно) від показаного, наприклад, у Вікіпедії. На показаному мною ордені грубувато намальовано оперення та напис. Та й обличчя Андрія. Але золота корона і на ній є проба. Та й на хвості є місце для пробі і, швидше за все, там щось було. (Можливо, 56 – Зараз не видно). Де пробі на вашому ордені та ордені з Вікіпедії – їх не видно, їх немає. Що скажете?
Сьогодні, 16:45
А то-что головы "орлов"-похожи на головы "хорьков"-Вас не смущает??? А к 56 пробе-ещё и именник должен быть...Он есть?

Ордена для "высшей знати"-делались иначе...
И были разные разновидности=в зависимости от эпохи.
Змінено автором Сьогодні, 16:52
Сьогодні, 19:53Автор
Вы совершенно правы. Сам знак ордена очень упрощен и мне сильно не нравится. Клеймение на короне на вашем рисунке - Кербель - понятен. Но знак ордена и корона - это 2 детали, должно быть клеймение на знаке - его нет. В "моем" ордене клеймение Андрей Адлер. Это разное. Мне, как раз, корона значительно больше нравится, чем знак.
Сьогодні, 20:26Знавець
Вітаю! Шановний автор теми , предмет висталений на обговорювання не є орігіналом , повністью -- знак та корона.  Зірка теж .  Що стосується фото ордена виставленого Maric1111 у першому пості -- всі клейма там присутні, треба тілки знати де вони знаходяться тоді ви іх побачите.
Сьогодні, 22:36Автор
Согласен. Пробы видны плохо и их тоже могли подделать. Она просила дать ориентировочную цену. Пока не знаю, что посоветовать.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.