Цікавить визначення даної речі, одразу розумію, що очевидно матеріально вона не вартує нічого, мене більше цікавить період, і яке призначення цієї "приблуди".
це кінцевик (наконєчнік) зі списа. Ота маленька та тоненька з загостренням вставлялась в дерев'яну палку та закріплювалась, а то шо поширше було загострене і слугувало як зброя. Коли списами користувались під час воєн?
це кінцевик (наконєчнік) зі списа. Ота маленька та тоненька з загостренням вставлялась в дерев'яну палку та закріплювалась, а то шо поширше було загострене і слугувало як зброя. Коли списами користувались під час воєн?
Мої вітання! Пане Миколо, на дозвіллі почитайте Правила Віоліті в частині вимог до надання інформації про предмет, що визначається, та його фото. Буде цікаво... У вас залишки знаряддя праці сільськогосподарського призначення. Не більше, не менше. По-простому - брухт.
Мої вітання!
Пане Миколо, на дозвіллі почитайте Правила Віоліті в частині вимог до надання інформації про предмет, що визначається, та його фото. Буде цікаво...
У вас залишки знаряддя праці сільськогосподарського призначення. Не більше, не менше. По-простому - брухт.
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.
Дякую!
Пане Миколо, на дозвіллі почитайте Правила Віоліті в частині вимог до надання інформації про предмет, що визначається, та його фото. Буде цікаво...
У вас залишки знаряддя праці сільськогосподарського призначення. Не більше, не менше. По-простому - брухт.
Вранці насадили спис - й гайда воювати... ))))