Повідомлення
151
Відповіді: 0
Відповіді: 1
10.05, 16:46
Видалено автором
Відповіді: 3
10.05, 20:35
Оголошується конкурс на найкращий коментар до даної теми. Переможець за кількістю лайків отримає безкоштовно (необхідно тільки оплатити вартість доставки) чудову книгу у відмінному стані "Три товарища Эрих Мария Ремарк"
Відповіді: 2
10.05, 23:10Відповідь rohov
Вітаю! Гарна книга і звичайно ж гарний подарунок. 
Ps.. А може все ж таки айфон ? Чи хоча-б телевізор? Спільнота б Вас запам'ятала.
11.05, 14:00Відповідь Dalan
Этот шедевр Ремарка я прочитал два раза. Один в молодости, я второй - в гораздо более зрелом возрасте. Несмотря на то, что Ремарк является моим любимым автором, после второго прочтения "Трех товарищей" я решил больше не читать его книги. Почему? Очень тяжело переживать ту глубину эмоций, которая на тебя накатывает. Наверное, я слишком чувствительный человек, да еще воспитанный на добрых старых принципах. Тех, которых сейчас практически не осталось, и которые современному (молодому) человеку чаще всего не понятны в принципе. А жаль... Очень жаль...
К чему это я? И зачем эта лирика? Книги Ремарка произвели на меня такое (положительное) влияние, какое не в состоянии произвести никакой Айфон, телевизор или даже что-то существенно более дорогое. Человеком делают не вещи, а правильное воспитание, мораль и совесть. Книги Ремарка - яркий представитель такого фундамента.
P.S. Прошу прощения за многословие. Не хотел никого воспитывать, просто наболело. Понимающий да уразумеет
Змінено автором 11.05, 14:08
11.05, 15:15Відповідь VK_777
Вітаю! Взагалі,то була шутка, отож не приймайте все буквально.
Хоча,все вірно, теперішні реалії й дійсно такі. З мене +
10.05, 21:17Відповідь rohov
Конкурс інтелектуальний, але я своє слово тримаю. Результат за тиждень від дати створення теми. З повагою.
Можете не встигнути! - вже розпочато відлік про закриття цієї теми 😉
10.05, 21:56
Видалено автором
11.05, 01:41
Хобби - это про человека, который сделал разводку над дверями (на фото) Очень удобно. Телефон заряжать, например. И это тоже хобби. Автору респект.
11.05, 08:50Відповідь SULLEN
Хобби - это про человека, который сделал разводку над дверями (на фото) Очень удобно. Телефон заряжать, например. И это тоже хобби. Автору респект.
Ще можна електрочайник підключати, і зустрічати гостей гарячим чаєм прямо с порогу.
17.05, 22:29Відповідь SULLEN
Розетка над дверима -заклад для Наполеонів
11.05, 00:47
Видалено автором
11.05, 13:15
Слід зазначити, що слова "Хоббі" та “Хобі" не однакові. Йде поступова трансформація однією літери " б " . Деградація цієї літери призводить до передбачення наступного слова "Хої". Що означає в'єтнамський "липкий рис”. Саме "липкий рис" був би правильною відповіддю.
11.05, 20:34
А де сам автор теми?,наробив шороху і зник. Нехай добавить ще одне-два слова, щоб хоч знати, в якому напрямку копати. Бо ми тут скоро вже хобітами мірятися будемо,все до того йде.
11.05, 22:14
Замість "шагів" ввести "хобіти". Туристи після війни попруть дивитися, що за народ такий. А тут "хобіти" в ходу. Розберуть на сувеніри. Буде країна хобітів. Монетний штампувати задовбається. Державний борг ними закриється, бо будуть контейнеровозами вивозити. Це при тому що 10 євро будуть дорівнювати 1 хобіту. Тому від євро відмовляться і хобіт стане світовою валютою)... Один мінус - З Дноном Толкіним доведеться ділитися... Печалька(((
Змінено автором 11.05, 22:21
11.05, 22:53
Видалено автором
12.05, 09:48
Всім доброго ранку. За проміжними результатами конкурсу на даний момент лідирує коментар від "TerraRist", який набрав 13 лайків. Остаточне підведення підсумків та визначення переможця - суббота 17.05.25 о 15.35. З повагою.
Змінено автором 13.05, 08:00
12.05, 23:07
Видалено автором
12.05, 23:20
Видалено автором
13.05, 05:21
Насчёт хобота: мебель собирали как-то... И чтобы не сильно умничали друг перед другом, говорили: ХОБОТ ЗАВАЛИ. Хорошие были времена.
14.05, 09:07Відповідь Client869441
Всё обсуждают разводку над дверью... А потолок-то 5-метровый! Царская квартира бывших дворян!
Вітаю. Це приміщення лікарні і ТС мабуть лікар психіатр, який здається мені, що тестує Спільнону на предмет психічного здоров'я. Зповагою.
14.05, 10:42Відповідь Dalan
Та якби 50×50, або лікар, або пацієнт.  Там же як, -  хто перший халат вдягнув, той і лікар.
Та ні не пацієнт, він має охайний зовнішній вигляд, стрижка, поголений. Погляд осмислений із усмішкою, має хороший смартфон, швидше за все інтерн, радіє набраному матеріалу на дипломну роботу, скоро іспити. Селфі на фоні лікарняної палати це натяк! Ну тепер у Спільноти буде свій штатний психіатр - психолог.
Змінено автором 14.05, 10:45
14.05, 12:11Відповідь Kopartel
Ой,ну дай Бог. 
PS: Щодо дипломної роботи, то на мене не розраховуйте, я в цій секті хобітів чисто випадково, розширити так-сказать свій кругозір.
14.05, 14:04Відповідь Dalan
Ой,ну дай Бог.  PS: Щодо дипломної роботи, то на мене не розраховуйте, я в цій секті хобітів чисто випадково, розширити так-сказать свій кругозір.
Ясно. А чому так ажіотаж упав, щось більше ніхто нічого не пише? Невже горівка кінчилась?
Змінено автором 14.05, 14:05
14.05, 18:24
Видалено автором
14.05, 20:08
Видалено автором
14.05, 20:11
Видалено автором
14.05, 20:15
Видалено автором
14.05, 20:23
Видалено автором
14.05, 20:30
Видалено автором
15.05, 13:27Відповідь stolara
По этим фото,похоже на фальшак. Настоящее хобби не такое.
А, ви про хоббі. Фото розмиті просто.
Може по цьому фото краще
15.05, 22:22
А найцікавіше в цьому балагані -  реакція Автора, котрий повертається за декілька днів, згадавши, що наче не дописав пост, а він нічого так, дуже навіть сформований і закінчений: визначена висота розетки у відділенні психіатрії, введено в обіг нову монету, збуджений Еріх обіймає хоботом Марію...
17.05, 00:43
Погляньте на фото автора - молодий хлопчина, золотий вік...
 Про той вік, навіть поети пишуть так: 
,,Ви знаєте, як липа шелестить
у місячні весняні ночі?
Кохана спить, кохана спить,
Піди збуди, цілуй їй очі..."
  Тепер згадайте себе в такому віці: яким би хобі не захопився, яку б справу не розпочав - фінал був завжди один - ,,основний інстинкт" завжди перемагав усе....)))
 Всьому свій час... Всьому свій час...
17.05, 12:46
Человек всего лишь отлучился на кухню перед тем как продолжить, вернулся и ошалел - на заборе и места уже нет, разве что три буквы можно  еще втиснуть. И это не те , что подумал каждый второй, а простое "УРА ."
17.05, 13:10Відповідь Sergo_ua
Человек всего лишь отлучился на кухню перед тем как продолжить, вернулся и ошалел - на заборе и места уже нет, разве что три буквы можно  еще втиснуть. И это не те , что подумал каждый второй, а простое "УРА ."
Якби більше десяти років тому мене, новачка, за якусь дрібну тупню, з такою увагою прийняла спільнота Віоліті - я б мабуть від оторопі подумав, що сайт мене ,,усиновив"...)))
17.05, 15:30
Всім, доброго дня. Підійшов до завершення мій конкурс. Перемагає коментар від TerraRist, який набрав найбільшу кількість лайків. 
           Вітаю переможця!
Прошу на мій e-mail rgvrsv@gmail.com повідомити Вашу адресу. З повагою.
17.05, 16:54Відповідь rohov
Всім, доброго дня. Підійшов до завершення мій конкурс. Перемагає коментар від TerraRist, який набрав найбільшу кількість лайків.             Вітаю переможця! Прошу на мій e-mail rgvrsv@gmail.com повідомити Вашу адресу. З повагою.
Доброго! Дякую за конкурс, враховуючи брак часу на читання художньої літератури, прошу приз передати наступному переможцю.
🏅
🎉🎉🎉
🍷🍷🍷
17.05, 17:11Відповідь TerraRist
Доброго! Дякую за конкурс, враховуючи брак часу на читання художньої літератури, прошу приз передати наступному переможцю. 🏅 🎉🎉🎉 🍷🍷🍷
Добре. Почесне друге місце зайняв перший коментар до теми від "monetosina", який набрав 15 лайків.  Вітаю! Будь-ласка, на вищезазначену поштову скриньку повідомте адресу. З повагою.
17.05, 23:59Відповідь monetosina
Дякую, але відмовлюсь.
Добре, давайте тоді, якщо заперечень немає, віддамо книгу "vc_777" (третє місце ,15 лайків), крім того я готовий вже сплатити і доставку, аби книга знайшла свого власника. З повагою.
17.05, 15:38
Хочу висловити подяку всім, хто прокоментував дану тему. Це було круто. Вражений. Особлива подяка за цитування Тичини та відгук на Ремарка. З повагою.
17.05, 19:44Відповідь rohov
На 15.25
Видалено автором
17.05, 19:41Відповідь Dalan
Все правильно, зробимо з TerraRist-а  "Ботаніка".
Видалено автором
Змінено автором 17.05, 19:42
17.05, 17:46
Так, звичайно - тема була такою собі суспільною ,,чухалкою" для язиків. І ,,качали" її ми всі ,,понарошку", в жартівливій формі - хоч само по собі хобі - дуже потужне і серйозне явище:
          © Георгій Грищенко                   Хобі
Знайд для себе хобі, 
Забаву для душі, 
Без борозен на лобі
Жить будеш в куражі.

А не постійно нити, 
Жалітися собі, 
Що не цікаво жити
В дні біло голубі.

Твори, видумуй, спробуй
І волю прояви
Змінить буденну робу
На звабний плащ новий.

Обмінюйся думками
З такими як ти сам
Й забава буде з вами
На дивовиж рокам.

Бо хобі, то спасіння
Від нудного життя, 
Щоб вирватись з корінням
З буденного сміття.

м. Київ, 18.01.11.
Змінено автором 17.05, 17:54
18.05, 16:42Відповідь VK_777
Шановний VK_777, книга Ремарка дістається Вам. Будь-ласка, на rgvrsv@gmail.com напишіть адресу. З повагою.
Змінено автором 18.05, 16:43
Відповіді: 4
19.05, 19:41Відповідь LOGOTYPE18
И снова полностью согласен. Я выше написал, что после второго прочтения "Трех товарищей" решил Ремарка больше не читать. Очень тяжело переживаю жизнь героев
20.05, 20:44Відповідь VK_777
Когда-то, в период юности и первый период зрелого возраста)) я тоже переживал, читая книги, смотря фильмы...)) Сейчас просто читаю (вернее - слушаю в виде аудиокниг или аудиоспектаклей) или смотрю. Радуюсь, получаю удовольствие, если интересно и не расстраиваюсь, если при этом грустно-печальные.)) Книга, это книга; а жизнь - это там где переживать и сопереживать (для меня).
P.S. Случаем, Д. Стейнбека "Зима тревоги нашей" - не читали? И Дэниела Киза "Цветы для Элджернона"?
Змінено автором 20.05, 20:49
Тема закрита
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.