Повідомлення
10
Відповіді: 0
17.05, 01:32Автор
Не вгадали, тому що незнаю як воно називається і як оцінювати. Продавати я його не збираюсь. Можете підсказати, підскажіть. Не можете, або не хочете, не пишіть мені дрню.
Змінено автором 17.05, 01:33
17.05, 02:50
Якщо бажаєте спілкування літературною мовою - не плюндруйте жаргоном красивих, історичних назв предметів.
   Що до самого предмета - сучасний виріб, сайти завалені даним зразком - не лінуйтесь, перегляньте ціни на сайтах.
17.05, 02:55Автор
Я розумію що сучасний вибір, я незнаю я не уявляю як він називається. Буду шукати, поки конкретно ціну визначити не можу.
17.05, 09:52Автор
Те що немає в наявності я бачив, але для мене було невідомо коли це було лодано. А та що з 22 травня, цей сайт я не знаходив. Цікаво, якщо зявиться, тоді все зрозуміло. Ну добре, дякую за підказку. З повагою
17.05, 10:08
Авторе, не морочте людям голову:
 то ,,не знаю, не бачив, не уявляю"... Тепер раптом: ,,бачив, знаю, уявляю"….      Бувайте здоровенькі.
І хай щастить у пошуку таких же, тільки з ,,перламутром"...)))
17.05, 10:18Автор
А що тут незрозумілого? Якщо написано " немає в наявності " це не означає що ціна актуальна, може товару немає вже декілька років. Не раз з таким стикався. Помилки свої зрозумів чому не зміг знайти, висновки зробив. Тепер знайшов багато подібних і ціна приблизно та сама, але роблять на замовлення. Бувайте
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.