Анонім
Анонім
21 травня, 18:28

Медаль за отвагу

Медаль за отвагу
Приветствую. Хотелось бы услышать мнение, по поводу какая предпоследняя цифра?
И в результате чего так произошло?
Спасибо!

Повідомлення
12
Відповіді: 0
Відповіді: 1
21.05, 20:15
Приветствую!Предпоследняя цифра "9".
Хотели бы оставить "1",то остатки цифры "9" постарались бы убрать.
Почему?Резчик номера (в данном случае набивщик) набивает номер не с головы,а по написанному на бумаге.Вот взял пуансон с "1"(а он у него за день работы уже нный)...ударил...потом на автомате еще раз ударил...а потом опомнился и в бумагу посмотрел,что надо "9" и исправил девяткой поверх единицы.
....все-таки производство поточное и человеческий фактор.
И безусловно,на Мондворе.
Змінено автором 21.05, 20:20
21.05, 20:27Відповідь grupper
Приветствую!Предпоследняя цифра "9". Хотели бы оставить "1",то остатки цифры "9" постарались бы убрать. Почему?Резчик номера (в данном случае набивщик) набивает номер не с головы,а по написанному на бумаге.Вот взял пуансон с "1"(а он у него за день работы уже нный)...ударил...потом на автомате еще раз ударил...а потом опомнился и в бумагу посмотрел,что надо "9" и исправил девяткой поверх единицы. ....все-таки производство поточное и человеческий фактор. И безусловно,на Мондворе.
В мене теж є відвага де передостанній номер чи то 7 чи то 9. Цікаво чому?
21.05, 20:34Відповідь starik64
В мене теж є відвага де передостанній номер чи то 7 чи то 9. Цікаво чому?
Покажiть,будь ласка!Окремо створіть тему,або з дозволу автора теми тут.
Анонім
21.05, 20:36АвторВідповідь grupper
Вітаю. Також хотів би побачити. При можливості додайте фото сюди або ж створіть свою тему. З повагою.
25.05, 08:04
Доброго ранку.  Фото відваги. Передостання цифра 7 чи 9? Думаю, що була помилка при нанесенні номера. Це помітили і поверх однієї цифри вдарили іншу. Може хтось із знавців вискажеться з цього приводу. Хотілося б почути їхню думку. З повагою.
25.05, 08:28Відповідь starik64
Доброго ранку.  Фото відваги. Передостання цифра 7 чи 9? Думаю, що була помилка при нанесенні номера. Це помітили і поверх однієї цифри вдарили іншу. Може хтось із знавців вискажеться з цього приводу. Хотілося б почути їхню думку. З повагою.
Вітаю!Така ж сама історія,як і з медаллю автора теми...цифра "9".
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.