coronel
coronel
21 травня, 22:33

ромб об окончании профильного университета

ромб об окончании профильного университета

меня уже задолбал этот "знавець" по ромбам, уже приложил фото с каталога. Наверно он не знает сколько стоит сейчас положить горячую эмаль на знак, что это будет стоить дороже, чем я выставил ромб

Повідомлення
10
22.05, 07:26Знавець
Вітаю. Посилання на лот:   Ромб об окончании профильного университета       За наведеним посиланням в лоті на каталог А.І. Ковтуна не видно клейма монетного двору на знаку. На виставленому на продажу знаку є клеймо монетного двору, як на стандартному, поширеному і вельми недорогому університетському знаку СРСР. Накладення емалі не мондворовське, більш грубе, що змушує засумніватися у виставленому знаку. У 2024 році була ось така тема:        Ромб как университетский, но эмаль красная. - Forum FALERISTIKA.info
Прошу висловитися з приводу цього знака.
Відносно вартості накладення емалей, то останнім часом з'явилися переробки (підробки) стандартних університетських ромбів СРСР під ромб вищої школи МВС, тобто користуючись популярністю теми, заробляють на цьому. Думаю, що там так само могли як аргумент привести високу вартість накладення емалей.
Відповіді: 0
22.05, 09:52Знавець
Світло, відблиски і т.д. можуть впливати на сприйняття але я керуюся тими знімками, що ви виставили в Лоті. А враховуючи, що ви не раз вже виставляли знаки з перероблені з рядових інститутських значків з накладенням петличних емблем Радянської армії або однотипних за шрифтом і формою шильдів різних навчальних закладів мотивуючи це тим, що віддалено схожий знак був в каталозі і змусили мене виставити закрити даний знак до обговорення його на форумі ресурсу. І ще раз прочитайте обговорення за посиланням:   Ромб как университетский, но эмаль красная. - Forum FALERISTIKA.info
де також висловлені сумніви в оригінальності даного знака. При нинішніх технологіях виготовити подібний знак з рядового університетського знака для фахівця не складе великих труднощів.
30.05, 23:14Відповідь Владимир Мизин
Доброго времени суток. Скажите пожалуйста, это Ваш вывод? Фото прикреплю ниже. Какой подзаборный "эксперт"  признал данный знак оригиналом. Мошенник ссылается на Вас, администрация отказывается называть "знатока". Просто для понимания. Извините, если не по теме
04.06, 00:45Відповідь Владимир Мизин
Простите, это ваши слова, или мошенник врет? Я могу это чаще спрашивать. Буквально, под каждым вашим постом
Змінено автором 04.06, 01:15
Відповіді: 2
04.06, 08:25Знавець
Шановний Semen, про мене тут сказано тільки те, що я вимагаю фото гвинта. Накладення емалей, опрацювання поверхонь аверсу і реверсу, гвинт і пайка гвинта це те, на що завжди слід звертати увагу. Що стосується вердикту по знаку вгорі скріна - це не мої слова. не люблю міркувати про тих предметах які ніколи не тримав в руках. Я рідко беру участь в обговоренні того, що не тримав в руках, ну хіба що в разі, якщо предмет реально ріже око.
07.06, 00:56Відповідь Владимир Мизин
Спасибо за ответ. Если вердикт не ваш - осталось найти того, кто поддерживает продажу фуфла.
Значит мошенник врет, что не удивительно. 

Еще раз спасибо
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.