Анонім
Анонім
25 травня, 16:35

Чому не запровадити правило,якщо переможець торгів не викупляє лот,переможною

Чому не запровадити правило,якщо переможець торгів не викупляє лот,переможною
Тема закрита

стає попередня ставка?Раніше так було на деяких аукціонах.

Повідомлення
10
25.05, 18:07Відповідь Анонім
Я теж за, щоб право на купівлю переходило попередньому учаснику торгів (на добровільній основі звичайно).
Змінено автором 25.05, 18:10
Відповіді: 0
Відповіді: 1
25.05, 18:27
и когда человек сам себе разгоняет лот с другого аккаунта, то у него всё хорошо, он не боится перегнуть палку и тычет подъём цены до упора...
давайте, чё...
Анонім
26.05, 00:11АвторВідповідь Norther
Упор настане швидко.Я торгуюсь до ціни яка мені вигідна.Далі продавець перебиває мою ставку з другого акаунту і виграє лот.І в продавця два шляхи-або викупити свій лот,або якщо відмовиться викупати лот,за правилом що я пропоную буде зобов'язаний продати його мені.Так "чё",чи ні "чё"?
26.05, 01:25Відповідь Анонім
Згоден з Вами. Аукціон від цього тільки виграє,бо непотрібно буде вирішувати питання з повернення продавцю комісії при невикупі. В будь-якому випадку буде гарантовано сплату відсотків.
Але також, може постати і інше питання, якщо й продавець відмовиться продавати товар за ту нижчу ціну. Добре,коли шаг в 1 грн.,зовсім інше, коли шаг ставки сягає декількох тис.грн. і тоді вже продавця може не влаштувати та ціна.
25.05, 22:04
Так чому зупинилися на півпитанні!? Друга половина питання: які санкції до переможця по відмові???
1.стягнення компенсації комісії продавцю
2.негативний відгук за невикуп
3.бан 
Продавець отримує бонус у вигляді компенсації комісії ауку, тож йому буде пофіг кінцевий покупець. Аук всеодно отримує свій %.
Тема закрита
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.