3_D poisk
3_D poisk
26 травня, 09:45

Статуетки черевички Коростень

Статуетки черевички Коростень
Вітаю. Підкажіть будь ласка по фігурках, цікавить чи не підробки. І яка вартість . Є заводські браки.Заздалегідь вдячний

Повідомлення
9
26.05, 10:18
Особиста думка, розпис по заводському бєл'ю. Розпис непоганий, але не заводський. Я пока що про Оксану.  У парубка є клеймо? На мою думку, його розпис набагато кращий.
Відповіді: 0
26.05, 10:36
Ну скажімо так, композиція не має повного розпису, на заводах майстри не займалися самодіяльністю, а розписували у відповідності до затвердженої форми розпису. Я ,насамперед, про парубка. Він недорозписаний. Тому залишусь при своїй думці, саморозпис по заводському бєл'ю, можливо навіть працівником завода в стінах завода. Але це не звводський екземпляр. Ціна залежить від бажання придбати цю композицію.
Змінено автором 26.05, 10:37
27.05, 07:35Автор
Вітаю. Хочу почути ще думку експерта і цій темі, планую виставляти на аукціон, щоб не було питань на рахунок оригінальності, хоча для себе я знаю що фігурки справжні.
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.