Анонім
Анонім
29 травня, 22:28

Икона с гвоздями.Новодел ли?

Икона с гвоздями.Новодел ли?
Здравствуйте! Прошу помощи в определении иконы (фото прилагаю). – Интересует, какой это может быть век? – Это оригинал или новодел? – Какая может быть примерная цена на такую икону в текущем состоянии? Икона написана на доске, по бокам — гвозди. Слышал, что возможно Слобожанщина, но точно не знаю. Буду благодарен за любые мнения и оценки!
Примерно 20 на 25

Повідомлення
5
Відповіді: 0
30.05, 12:35
Вітаю!
Одігітрія Смоленська, ХХ ст.
Віруючі моляться їй про перемогу над ворогами, наклепниками та заздрісниками, а також про зцілення та припинення епідемій. До Смоленської Божої Матері звертаються і за допомогою у сімейних справах. Зокрема, її просять про щасливе заміжжя, збереження сім'ї, послання дітей та здоров'я для близьких.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.