Будьте обережні на платформі вайоліті користувач Antik_seller неодноразово був помічений у шахрайстві. Приклади наведені у нещодавно закритій темі: Мошенник среди нас...Antic
А також у ще раніше закритій темі: Продавець-шахрай з високим рейтингом
Адміністрація та модератори платформи ніяк не реагують на дії Antik_Seller, закривають теми з обговорення його шахрайства, видаляють негативні відгуки під лотами, не дозволяють ставити негативні відгуки угодам, а також чистять коментарі.
Зверніть увагу.
Нажаль бiльшiсть покупцiв не є постійними читачами форуму.
Мабуть i цю тему швидко прикриють, а потiм знову будуть з'являтися теми постраждалих вiд невловимого Джо.
Має клонів і накручує продажі. В деяких пропозиціях в меседжері використовує чужі або дуже низкоякісні фото. Адміністрації скаржитися безтолку бо кидає саме в меседжері приватно.
ось його профіль. До адміністрації прохання попередити інших покупців щоб не покупали у нього за межами аукціону, а те що в межах - лише наложкою. І перевірте його клонів по ip, якими він накручує ціну і перебиває по бліцу.
Покупав за межами, бо ті лоти які він запропонував через меседжери на аукціон на момент пропозиції мені не було виставлено, а лише після того як я їх оплатив він мене киданув і виставив вже на аукціон за правилами і не всі, частина лотів в меседжерах фейки з краденими фото на чому він і спалився.
До цього випадку було декілька покупок у нього і через аукціон і через меседжери на суми до 1500грн кожна, а як отримав на руки суму за раз більше обдурив.
Також треба попередити покупців що в будь-якому разі треба категорично відмовлятись від будь яких бонусів які він вкладає в посилку якщо збираєтесь купляти, він потім коли ви їх отримаєте по 5кратній ціні порахує а вразі відмови буде вимагати повернення їх за рахунок покупця.
є і частково позитивна нПісля погрози звернутися в поліцію що сумма шахрайства достатня для частину боргу він таки