Olifer1
Olifer1
31 травня, 18:32

Продавець-шахрай на вайоліті

Продавець-шахрай на вайоліті
Тема закрита

Будьте обережні на платформі вайоліті користувач Antik_seller неодноразово був помічений у шахрайстві. Приклади наведені у нещодавно закритій темі: Мошенник среди нас...Antic

А також у ще раніше закритій темі: Продавець-шахрай з високим рейтингом

Адміністрація та модератори платформи ніяк не реагують на дії Antik_Seller, закривають теми з обговорення його шахрайства, видаляють негативні відгуки під лотами, не дозволяють ставити негативні відгуки угодам, а також чистять коментарі.

Зверніть увагу.

Повідомлення
18
31.05, 20:05
Доброго. 
Нажаль бiльшiсть покупцiв не є постійними читачами форуму. 
Мабуть i цю тему швидко прикриють, а потiм знову будуть з'являтися теми постраждалих вiд невловимого Джо.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
01.06, 10:54
Так була вже ця тема, чого розсусолювать, чи заради рейтингу, всі зацікавлені вже давно все знають, прочитали, зробили висновки, та й що ви від адміністрації хочете?
01.06, 12:14АвторВідповідь Client682204
по-перше, про систематичні зловживання на платформі треба говорити систематично, особливо коли це ігнорується/заохочується адміністрацією. по-друге, з якого такого дива ви вважаєте, що всі зацікавлені давно все знають? попередня тема якраз і показала, скільки людей про нього не знали і можу тільки уявляти скільком він ще зіпсує життя. «розсусолювання» про персонажа буде продовжуватись стільки, скільки потрібно. включно з оновленням інформації про справу у поліції. це важлива інформація для безпеки усіх користувачів платформи.
13.06, 12:46Відповідь Olifer1
по-перше, про систематичні зловживання на платформі треба говорити систематично, особливо коли це ігнорується/заохочується адміністрацією. по-друге, з якого такого дива ви вважаєте, що всі зацікавлені давно все знають? попередня тема якраз і показала, скільки людей про нього не знали і можу тільки уявляти скільком він ще зіпсує життя. «розсусолювання» про персонажа буде продовжуватись стільки, скільки потрібно. включно з оновленням інформації про справу у поліції. це важлива інформація для безпеки усіх користувачів платформи.
Вам також. Навіщо за межами Віоліті проводите угоди?
14.06, 08:50АвторВідповідь TFMsale
Що «мені також»? Угода була укладена в чаті вайоліті на лоти виставлені на вайоліті. Мова про те, що платформа є майданчиком для шахраїв. Адміністрація про це знає. Покупці ніяк не захищені. Почитайте людей, яким забороняли ставити негативні відгуки продавцю.
Відповіді: 2
11.06, 10:14
Нажаль є ще один продавець шахрай zagadochiiEgor який діє по подібній схемі через меседжер і киданув  мене на майже 4к грн. Спочатку входить в довіру нормально продаючи декілька лотів через аукціон і отримаючи позитивні відгуки, потім виходить в меседжер з пропозицією лотів, спершу також продає нормально навіть додає копійчаний мотлох у вигляді бонусів, через деякий час пропонує декілька дорогих лотів в меседжері, після оплати відправляє лише копійчаний мотлох без дорогих лотів наполягаючи що саме за ті копійчені бонуси були заплачені великі кошти. Потім демонстративно виставляє на аукціон оплачені покупцем через меседжер лоти і продає іншій людині. Торгує старими комп'ютерними комплектуючими.
Має клонів і накручує продажі. В деяких пропозиціях в меседжері використовує чужі або дуже низкоякісні фото. Адміністрації скаржитися безтолку бо кидає саме в меседжері приватно.
12.06, 18:39Відповідь vaso64
Ну, так це є позааукціонні (поза майданчиком) "угоди" - ніколи не можна на такі речі робити передоплату. Як-то написано: "Не уводь у спокусу".))) "Кажуть", що не той буде гріх мати, який кинув на гроші, а той, хто наданням своїх грошей ввів його в спокусу просто їх забрати.))
12.06, 21:45Відповідь LOGOTYPE18
Привіт) І брати передоплату теж - перевірено)) До часу відправки такого лайна наслухаєшся, продиктованого недовірою до всесвіту, що краще б не продати.
13.06, 12:45Відповідь vaso64
Нажаль є ще один продавець шахрай zagadochiiEgor який діє по подібній схемі через меседжер і киданув  мене на майже 4к грн. Спочатку входить в довіру нормально продаючи декілька лотів через аукціон і отримаючи позитивні відгуки, потім виходить в меседжер з пропозицією лотів, спершу також продає нормально навіть додає копійчаний мотлох у вигляді бонусів, через деякий час пропонує декілька дорогих лотів в меседжері, після оплати відправляє лише копійчаний мотлох без дорогих лотів наполягаючи що саме за ті копійчені бонуси були заплачені великі кошти. Потім демонстративно виставляє на аукціон оплачені покупцем через меседжер лоти і продає іншій людині. Торгує старими комп'ютерними комплектуючими. Має клонів і накручує продажі. В деяких пропозиціях в меседжері використовує чужі або дуже низкоякісні фото. Адміністрації скаржитися безтолку бо кидає саме в меседжері приватно.
Навіщо за межами Віоліті проводите угоди?
15.06, 01:02Служба безпекиВідповідь vaso64
Нажаль є ще один продавець шахрай zagadochiiEgor який діє по подібній схемі через меседжер і киданув  мене на майже 4к грн. Спочатку входить в довіру нормально продаючи декілька лотів через аукціон і отримаючи позитивні відгуки, потім виходить в меседжер з пропозицією лотів, спершу також продає нормально навіть додає копійчаний мотлох у вигляді бонусів, через деякий час пропонує декілька дорогих лотів в меседжері, після оплати відправляє лише копійчаний мотлох без дорогих лотів наполягаючи що саме за ті копійчені бонуси були заплачені великі кошти. Потім демонстративно виставляє на аукціон оплачені покупцем через меседжер лоти і продає іншій людині. Торгує старими комп'ютерними комплектуючими. Має клонів і накручує продажі. В деяких пропозиціях в меседжері використовує чужі або дуже низкоякісні фото. Адміністрації скаржитися безтолку бо кидає саме в меседжері приватно.
Надайте будь ласка посилання на його акаунт
Відповіді: 3
15.06, 21:04
ZagadochniiEgor
ось його профіль. До адміністрації прохання попередити інших покупців щоб не покупали у нього за межами аукціону, а те що в межах - лише наложкою. І перевірте його клонів по ip, якими він накручує ціну і перебиває по бліцу.
Покупав за межами, бо ті лоти які він запропонував через меседжери на аукціон на момент пропозиції мені не було виставлено, а лише після того як я їх оплатив він мене киданув і виставив вже на аукціон за правилами і не всі, частина лотів в меседжерах фейки з краденими фото на чому він і спалився.
До цього випадку було декілька покупок у нього і через аукціон і через меседжери на суми до 1500грн кожна, а як отримав на руки суму за раз більше обдурив.
Також треба попередити покупців що в будь-якому разі треба категорично відмовлятись від будь яких бонусів які він вкладає в посилку якщо збираєтесь купляти, він потім коли ви їх отримаєте по 5кратній ціні порахує а вразі відмови буде вимагати повернення їх за рахунок покупця.
є і частково позитивна нПісля погрози звернутися в поліцію що сумма шахрайства достатня для частину боргу він таки
15.06, 21:43Служба безпекиВідповідь vaso64
https://violity.com/ua/vi1202309 ось його профіль. До адміністрації прохання попередити інших покупців щоб не покупали у нього за межами аукціону, а те що в межах - лише наложкою. І перевірте його клонів по ip, якими він накручує ціну і перебиває по бліцу. Покупав за межами, бо ті лоти які він запропонував через меседжери на аукціон на момент пропозиції мені не було виставлено, а лише після того як я їх оплатив він мене киданув і виставив вже на аукціон за правилами і не всі, частина лотів в меседжерах фейки з краденими фото на чому він і спалився. До цього випадку було декілька покупок у нього і через аукціон і через меседжери на суми до 1500грн кожна, а як отримав на руки суму за раз більше обдурив. Також треба попередити покупців що в будь-якому разі треба категорично відмовлятись від будь яких бонусів які він вкладає в посилку якщо збираєтесь купляти, він потім коли ви їх отримаєте по 5кратній ціні порахує а вразі відмови буде вимагати повернення їх за рахунок покупця. є і частково позитивна нПісля погрози звернутися в поліцію що сумма шахрайства достатня для частину боргу він таки
Дякуємо, попередження додане. Тепер, кожен, хто буде завершувати угоду з цим продавцем, автоматично буде отримувати в чаті таке повідомлення: "Увага! Адміністрація рекомендує угоду з користувачем ZagadochniiEgor завершувати виключно накладеним платежем. Перевіряйте зміст посилки в поштовому відділенні!". Таке ж саме повідомлення вже більш ніж півтора року закріплене за продавцем Antik_Seller, але нажаль, як ми бачимо, мало хто звертає на нього увагу...
21.06, 16:17АвторВідповідь Vladimir_Stepnov
Просто топова турбота про покупців. Написати плашку «платіть шахраю тільки накладним платежем і перевіряйте посилку». Навіть не питаю, як вам не соромно. Все очевидно.
22.06, 22:32Служба безпекиВідповідь Olifer1
А чому нам повинно бути соромно за  чиюсь  необачливість, легковажність та бажання бути ошуканим?  Ви нічого не сплутали, шановний? Вам 100500 разів було вказано, що угоди відбувалися ПОЗА сайтом,  в приватному листуванні, а ви все винних шукаєте. Читайте та дотримуйтесь правил і буде вам щастя.
15.06, 21:27
через 2 місяця повернув частину боргу щоб сумма не перевищувала 2ндмг яка карається по ст.190 кк. Але все одно залишкова сумма боргу разів в 20 перевищує вартість "спірного" бонуса до якого він чекає повернення за мій рахунок. Проблема в тому що я в відрядженні (про яке його повідомив заздалегідь), а ці кляті бонуси залишилися вдома і повернути їх до мого повернення з відрядження технічно неможливо. Дотого ж мені довелося понести додаткові витрати на переадресацію останньої посилки з мотлохом, бо він умисно проігнорував зміну адреси і вислав на стару. Весь його мотлох який я не замовляв буде повернено по закінченню відрядження. Нажаль він чомусь не розуміє що покупець купує конкретні лоти, а не металобрухт на вагу. І ціна може сильно залежати від моделі та стану.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.