Анонім
Анонім
3 червня, 11:23

Орден Ленина. Домашнее рукоблудие или мондвор?

Орден Ленина. Домашнее рукоблудие или мондвор?
Добрый день уважаемые форумчане! Это домашний ремонт, или возможно мондвор?  Заранее всем спасибо за ответ

Повідомлення
9
03.06, 12:02
Приветствую!Ну на винте этот орден уж точно не был изначально.Куда делось родное ухо???
Предположу так....Это уже вторая реставрация ордена.
1.Удалили с подвесного ухо,припаяли винт.
2.Удалили винт,сделали ремонтное ухо и вернули ордену родной подвесной облик.
Відповіді: 0
Відповіді: 1
18.07, 09:59Відповідь Гість
Вітаю. В чому нечастість? Як я бачу - ПІДВІСНИЙ орден, скалічений очумелими ручками. в ціні - втратить. Номер приємний, я б поборовся... але стан...
Змінено автором 18.07, 10:02
Відповіді: 1
Анонім
04.06, 09:34Автор
Добрый день. Почему-то я выcтавлен как "Аноним" но я галочку не ставил, и свой ник не скрываю. я faust100            faust100
Змінено автором 04.06, 09:35
06.07, 19:38
Приветствую!Как писал выше,номер для "хвоста ласточки" очень и очень большой."Ласточки хвост" на орденах Ленина встречается в номерном диапазоне 11-15 тысяч.Пересмотрев все примеры "ласточкиных хвостов" на faleristika.su, такой закипевшей,почерневшей и вздутой красной эмали под ухом не нашёл."Мондвор" так,как на представленном ордене,не делал!
Змінено автором 06.07, 19:38
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.