BelOK
BelOK
3 червня, 20:16

Предметы на определение.

Предметы на определение.
Вітаю, колеги)
Моє імхо щось з " античної екзотики" ,можливо Ольвія та інші..) Період бачу приблизно 3-2 ст..Лише моє імхо..)
Дельфін цікавий...як на мене..) Друге ще й колт нагадує...по КР.....))
Допоможіть будь ласка розібратися!)
Дякую!!)

Повідомлення
16
Відповіді: 0
04.06, 19:55Автор
Вітаю, колеги!)
Тож продовжу як обіцяв..)
Дуже цікава думка колег з приводу цих свинцевих мініатюр...чи якіх там мініатюр..- шматків та оплавків!!  Трошки перегнув, мабуть ..як завжди.))
Все одно цікава будь яка думка!)
Дуже дякую!)
З повагою!!
06.06, 16:23Автор
Вітаю, колеги!
Сподіваюсь все добре після палких" братських" привітань...
Хотів би продовжити...та мабуть краще одразу на аук.) 
Так вот, ещё не много мусора...‎из моей коллекции " мусорных оплавков"- так ее окрестил некий " эксперт"' то ли в области Истории, то ли Химии( раздел нитраты).. Теперь я её так и называю!) но не суть....) Соль!!) Соль вопроса - чисто шкурный интерес!) Насколько интересны данные обломки‎Буду вельми вдячний, як завжди...!!)‎З повагою Олексій
Бажаєте додати повідомлення?
Щоб брати участь у обговоренні, будь ласка, авторизуйтесь.
ПошукЗакрити
Cookies
Ми використовуємо обов'язкові файли cookie для коректної роботи сайту та додаткові, щоб зробити взаємодію з сайтом максимально зручною. Це допомагає нам персоналізувати ваш користувацький досвід, а також отримати аналітичну інформацію для покращення сервісу. Якщо згодні прийняти всі файли cookie, натисніть «Прийняти всі», якщо ні – «Тільки необхідні». Щоб дізнатися більше, перегляньте Політику використання cookie.